Neler Yeni

Ajazz Aj159 Pro Vs VXE R1 Vs RAZER Viper V3 Hyperspeed

Xenovian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
M.Rüzgar Özen
Hangısı daha ıyı sıze gore?
1500tlye aj159pro
2300tlye Viper 3 Hyperspeed
1600tlye VXE R1

exist.one

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Yusuf Karayer
AJ159 Pro fakat alırken garanti, destek olmadığını bilmeden alın. Bence VXE R1 alınabilir.

oEnesQlf

80+ Silver

Charlster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Cihan Mert Karagöz
şuan aj159 pro kullanıyorum ve aktif bir şekilde 8k hz ayarlı. razer polling rate tester ile denediğim zaman 7900 hz rahat bir şekilde veriyor. Ayruca uygulama üzeriden dpi, tuş, makro ve yazılım güncellemesi olaylarıda rahat bir şekilde yapılıyor. Yay sesi var diyenler olmuş fakat öyle bir şey ile karşılaşmadım ben. şarjı 8k hz olmasına rağmen oldukça uzun süre gidiyor ve istersen dock ile istersen bluetooth ile istersende kablo ile bağlanabiliyor. Bir tek bluetooth ile kullanırken gecikmesini hissettiriyor bide kulaklığı bağlarsam baya artıyor gecikme

Xenovian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
M.Rüzgar Özen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şuan aj159 pro kullanıyorum ve aktif bir şekilde 8k hz ayarlı. razer polling rate tester ile denediğim zaman 7900 hz rahat bir şekilde veriyor. Ayruca uygulama üzeriden dpi, tuş, makro ve yazılım güncellemesi olaylarıda rahat bir şekilde yapılıyor. Yay sesi var diyenler olmuş fakat öyle bir şey ile karşılaşmadım ben. şarjı 8k hz olmasına rağmen oldukça uzun süre gidiyor ve istersen dock ile istersen bluetooth ile istersende kablo ile bağlanabiliyor. Bir tek bluetooth ile kullanırken gecikmesini hissettiriyor bide kulaklığı bağlarsam baya artıyor gecikme
Bluetooth kullanmam zatende switch acisindan hangisi daha iyi onlar hakkinda bilgim yok maalesef.

Top Bottom