❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159PRO 8K SARJ VE DONGLE İLE BERABER 1310TL!!!

Agalar tüm indirimleri zorlayın ben demin "vergi hariç!" 491₺ kadar düşürdüm "Full set" versiyonunu yanına bir kaç lazım olacak malzeme ekledim 670₺ tamamlamak için burada ki yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.

Yine açılmış günlük ajazz konumuz 2 tane pro çekmiştim keşke 300 e gelen o klavye de gelse alsam birde apex gelsin oh tam olsun

Ajazz pro almak istiyorum vergiyle 1500tl nasıl daha indiririm? Desteğe yazıyorum hep cimri herifler vermiyor

Agalar tüm indirimleri zorlayın ben demin "vergi hariç!" 491₺ kadar düşürdüm "Full set" versiyonunu yanına bir kaç lazım olacak malzeme ekledim 670₺ tamamlamak için burada ki yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.
Hayırlı olsun çok güzel fiyat. Diğer aldığın ürünleri iade edersen 800tl gibi bir fiyata gelmiş olur.

Yapay zeka kupon soruna hep soru soruyorsa hemen 1 yıldız verin desteğe bağlıyor.

tüm indirimler dediğin hangileri çarktan bir şey vermiyor zaten mesajlarada ekstra indirim düşmedi desteği darlıyorum

Farklı bir satici da ayni mouse u satiyor modeli de ayni farki ne ikisinin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,108
Üyeler
184,265
Son üye
hiramahkumm
Geri