Siz'e tıklayın, Mesajlar'a gidin, Promosyonlar'a gidin. Biraz üste kaydırdıktan sonra Ekstra İndirim Seni Bekliyor yazısına tıklayın. Oradan alabilirsiniz.nasıl alıyorsun öyle
Siz'e tıklayın, Mesajlar'a gidin, Promosyonlar'a gidin. Biraz üste kaydırdıktan sonra Ekstra İndirim Seni Bekliyor yazısına tıklayın. Oradan alabilirsiniz.nasıl alıyorsun öyle
AlınırArkadaşlar vergi dahil 985 liraya alınır mı sizce?
ben de kuponsuz şekilde 1400e aldım yine de o fiyata değer pek düşüncek bir durum yokbi ben alamadım galiba ilk defa sipariş vercem 1tl bile inmiyo fiyat
öneririm baldan tatlı bir şeyNe o öyle aklımı aldın
millet 1000e alınca da içime sinmediben de kuponsuz şekilde 1400e aldım yine de o fiyata değer pek düşüncek bir durum yok
yok bende aynı inatla vermiyolarbi ben alamadım galiba ilk defa sipariş vercem 1tl bile inmiyo fiyat
Bu arkadaşın dediği gibi bugün aldım ben bir tane. Vergi hariç 614 TL'ye denk geldi. Şimdi diğer hesaba girdim orada da Ekstra indirim vermiş o da 614 TL şu an.Siz'e tıklayın, Mesajlar'a gidin, Promosyonlar'a gidin. Biraz üste kaydırdıktan sonra Ekstra İndirim Seni Bekliyor yazısına tıklayın. Oradan alabilirsiniz.
dongle nası acababen de kuponsuz şekilde 1400e aldım yine de o fiyata değer pek düşüncek bir durum yok
nası veriyorkiBu arkadaşın dediği gibi bugün aldım ben bir tane. Vergi hariç 614 TL'ye denk geldi. Şimdi diğer hesaba girdim orada da Ekstra indirim vermiş o da 614 TL şu an.
fury yerıne alacaktım halen alamadım yabi ben alamadım galiba ilk defa sipariş vercem 1tl bile inmiyo fiyat
en ucuz sen alcaksın diye bir kural yok boşver , o 1000tl muhabbeti sonradan çıktı ilk alanlar 1300 - 1400e aldı hepmillet 1000e alınca da içime sinmedi
gelince bakıcaz bir fikrim yokdongle nası acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:
nası veriyorki
Mesajlar- Promosyonlar kısmında Ekstra İndirim Seni Bekliyor olması lazım.dongle nası acaba
nası veriyorki
fury yerıne alacaktım halen alamadım ya