- Reaksiyon skoru
- 300
O da bir şey mi 800-900 e apex aldı milletmillet 1000e alınca da içime sinmedi
O da bir şey mi 800-900 e apex aldı milletmillet 1000e alınca da içime sinmedi
Kanka bana ilk ürünü seçtiğim de 900₺ küsür düşürdü cadılar bayramından dolayı sonra sana özel indrim yeri var mesajlar kısmında onu da ekledi 614₺ düştü, son olarak da destekden %20 ekledim 491 tl geldi.tüm indirimler dediğin hangileri çarktan bir şey vermiyor zaten mesajlarada ekstra indirim düşmedi desteği darlıyorum
birini direkt ajazz satıyor birini yetkili satıcıIki tane var
bende 800 tl gözüküyor zaten darlıyorumda vermiyor kupon telefondanda bakıyorum ekstra indirim vermiyor bi kod felanmı yazmak gerekKanka bana ilk ürünü seçtiğim de 900₺ küsür düşürdü cadılar bayramından dolayı sonra sana özel indrim yeri var mesajlar kısmında onu da ekledi 614₺ düştü, son olarak da destekden %20 ekledim 491 tl geldi.
Ekstra indirim promosyonu düşürmenin yolunu bulursanız yazın hocam bana da çıkmıyor o.tüm indirimler dediğin hangileri çarktan bir şey vermiyor zaten mesajlarada ekstra indirim düşmedi desteği darlıyorum
Evet "rebate100 geçersizdir" yazdım desteğe tanımladılar.bende 800 tl gözüküyor zaten darlıyorumda vermiyor kupon telefondanda bakıyorum ekstra indirim vermiyor bi kod felanmı yazmak gerek
canlı desteğe bilgisayardan yazıyom sıkıntı çıkmaz dimi telefondanmı yazmam gerekEvet "rebate100 geçersizdir" yazdım desteğe tanımladılar.
Kanka ben telden yazdım.canlı desteğe bilgisayardan yazıyom sıkıntı çıkmaz dimi telefondanmı yazmam gerek