Zenith 2k civarıEvet farklı siyah mouse görseline bak 159p modeli beyazın görseli 159pro görseli pro 8k destekli 159p 1k destekli ve harici dongle çıkıyor. 9 tane yorum var ve yorumların hepsi 159p 159mcu modellerine dair yorum yapmış. Satıcı pro mu satıyor ne satıyor belirsiz geldi bana şansını denemek isteyen alabilir iade hakkınız var iadeyle uğraşırım derseniz. Ben hiçbir modeli önermiyorum bu fiyata zenith pro öneririm aynı sensör Türkiye garantili kasası ve malzeme kalitesi daha sağlam çünkü.
Kupon,kredi varsa alınabilir bana 1050tl'ye geliyor şuanalınmaz demi yav çok pahalı
usta kupon nasıl alırımZenith 2k civarı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kupon,kredi varsa alınabilir bana 1050tl'ye geliyor şuan
Bu linkten yeni telefondan yeni hesap ac ordan al daha sonra kredi iadesi veriyorusta kupon nasıl alırım
Canlı destekten kredi talep edebilirsin, yada bazen sistem otomatik olarak %20 indirim kuponu vs hesabına yükleyebiliyor. Kampanyalar kısmından gelen kredi iadeli siparişler var oradan siparis verip site bakiyesi olarak ücret iadesi yapabiliyorlar ve sonraki alışverişlerinde kullanabiliyorsunusta kupon nasıl alırım
Eğer uçağa binmediyse ürün iptal edebilirsin kredi ve ücret iadesini yapıyorlar, ama 4-5 gün sürüyor ücret iadesinin gelmesiKredi kullanarak 900 TL'ye aldığımız ve toplam 1400 tutan siparişi iptal edersek harcadığım krediyi ve ödediğim 500tl civarı vergiyi geri verirler mi?
Ne kadara geldiğine bağlı, bana 1050tl'ye geliyor diye sipariş ettim, ama 1600tp'ye geliyorsa git sarı siteden apex olanını alalınır mı?
kupon + kredi indirimiyle 800 tl filan ediyorNe kadara geldiğine bağlı, bana 1050tl'ye geliyor diye sipariş ettim, ama 1600tp'ye geliyorsa git sarı siteden apex olanını al