Dogukappa
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 713
2.4 ghz alıcısı ile geldiği için gecikme yaşamazsınbide kablosuz diye geç algılama falan o bakımdan sorun olmaz değil mi
2.4 ghz alıcısı ile geldiği için gecikme yaşamazsınbide kablosuz diye geç algılama falan o bakımdan sorun olmaz değil mi
Kredi iade sayfasından nasıl alabiliyoruz, kampanya sayfasında mouse çıkmıyor
Kredi iadesine de uygun arkadaşlar o sayfadan alın
Ayni fiyattan ödüyorsun fakat ödemeden sonra çark çeviriyorsun, çarkta çıkan oran kadar iade alıyorsunKredi iadesi bölümünden bakıyorum ama fiyat 1057 felan görünüyor yanlış yerden mi bakıyorum
Benim 65 TL kupon var onunla beraber 1210 oluyorVergisiz 27euro diye biliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1210
Yok fiyat baya bir yüksek çıkıyor ordanAyni fiyattan ödüyorsun fakat ödemeden sonra çark çeviriyorsun, çarkta çıkan oran kadar iade alıyorsun
Vergi dahil 1140 verilebilecek bir fare bence alınır.Beyler geri iade kısmından bulamıyorum ürünü, şuan ki fiyatla alınır mı? 1140 a geliyor bana.
Kuponu nasıl buldun hocamAlıntıyı görüntüle
Alsammi acaba arkadaşlar elimde apex de var
Apex prodan daha iyi bir model, yedekte dursun diyosan olabilir, acaba istasyonlar uyumlu olur mu merak ettimAlıntıyı görüntüle
Alsammi acaba arkadaşlar elimde apex de var
Kredi iadesi kısmından da alsan en az 220 tl geri ödemesi oluyor haberin olsunKuponum var kredide var o yüzden uygun biraz
Onu bulamadım nerde acabaKredi iadesi kısmından da alsan en az 220 tl geri ödemesi oluyor haberin olsun
Profilde mesajlar, promosyonlar kısmına girip önceden bildirimi gelmiş olabilir %100 kredi iadesi, bedava sipariş adi altında onun dışında nereden ulaşabilirsiniz bilmiyorum maalesefOnu bulamadım nerde acaba
Onu bulamadım nerde acaba