F1 Pronun incelemeleri çok olumlu, bende f1 pro tercih ettim. 4K benim için çok önemli değil o yüzden dongleye ekstra para vermedim. Bi Xanteres olmadığımım için arada bi fark hissedeceğimi düşünmüyorum 4k 1k arasındaDrognfly f1 pro mu daha iyidir bu mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok mu bilgisi olan
Kesinlikle fark hissedeceğini düşünmüyorum ben de. Güle güle kullan hocam. Attığın hs gitsin inşF1 Pronun incelemeleri çok olumlu, bende f1 pro tercih ettim. 4K benim için çok önemli değil o yüzden dongleye ekstra para vermedim. Bi Xanteres olmadığımım için arada bi fark hissedeceğimi düşünmüyorum 4k 1k arasında
Polling Rate: Mouse'un PC ile iletişim hızı demektir.Harbi tam olarak fark ne 4k ve 1k arasinda. Amazondan 1300e alacagima 400 daha verip trden 4k dongle ile almak daha mantikli gibi ama 4k dongle ne ne ise yariyor bilmedigimden soruyorum
Ama bunun için iyi bir işlemciye sahip olmak gerek diye okudum. Çünkü işlemci kullanımını baya arttırıyormuş galiba.Polling Rate: Mouse'un PC ile iletişim hızı demektir.
1000Hz bir mouse 1ms gecikme değerine sahipken 4000Hz 0.25ms 'lik bir gecikme değeri verir. Yani Farenin Hz değeri arttıkça PC ile daha hızlı iletişime geçmek suretiyle fare, size daha kısa bir gecikme değeri sunar.
Kısacası; hızlı iletişim = Çabuk cevap
Tabii ki, işlemciye yük bindiriyorsun sonuçta.Ama bunun için iyi bir işlemciye sahip olmak gerek diye okudum. Çünkü işlemci kullanımını baya arttırıyormuş galiba.
Ve şarjı çok daha hızlı bitiyor.Ama bunun için iyi bir işlemciye sahip olmak gerek diye okudum. Çünkü işlemci kullanımını baya arttırıyormuş galiba.
Oyun oynanırken 4k diğer zamanlarda 1k'da kullanılırsa şarj problemi olmaz gibi? 4k 'da kullanıldığında ne kadar gider acaba şarjı?E tabii hızlı koşan atın b*ku seyrek düşermiş
900mAh zaten bataryası, daha ne olsun yeter her türlü.Oyun oynanırken 4k diğer zamanlarda 1k'da kullanılırsa şarj problemi olmaz gibi? 4k 'da kullanıldığında ne kadar gider acaba şarjı?