@MuratTheFounderOfGariban sen yetkili bi abiye benziyosun. 700-800 e kadar güzel bir mouse arıyorum. Ajazz veya ajazz dan farklı bir önerin var mı?
Ajazz AJ199'dan daha iyi bir seçenek yok. En yakın muadili ile bile yarı yarıya donanım ve performans farkı var.@MuratTheFounderOfGariban sen yetkili bi abiye benziyosun. 700-800 e kadar güzel bir mouse arıyorum. Ajazz veya ajazz dan farklı bir önerin var mı?
banada aynı şeyleri yazdılar daha kargo gelmedi ama belli ne geleceği belli küçücük bi şirketin depo birimi varmış bide komik bayaAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ajazz AJ199'dan daha iyi bir seçenek yok. En yakın muadili ile bile yarı yarıya donanım ve performans farkı var.
Ajazz AJ199'un satıcısı amazon ve güvenilir bir satıcı onu alabilirsin hepsiburadadaki satıcılar pislik yapıyor.
insanları bildiğin keriz yerine koyuyolar işim olmasa bunlarla uğraşmak lzm aslındada neyseJ390R modeli geldi bana da. Yorum yapıp iade işlemi başlattım.
Sana en azından daha iyisini göndermişler aasdşfkglks 358 daha kötü bide işin komiği Bunlar ya kapanacak ya da telafi için hediye edecekler bunları. Mümkünse hepsiburada müşteri hizmetlerine bağlanıp siz de şikayet edin ve düşük puan verip yorum yazın.J390R modeli geldi bana da. Yorum yapıp iade işlemi başlattım.
Aj199 için amazondaki kullanıcı yorumunu gördünüz müAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Ajazz AJ199'dan daha iyi bir seçenek yok. En yakın muadili ile bile yarı yarıya donanım ve performans farkı var.
Ajazz AJ199'un satıcısı amazon ve güvenilir bir satıcı onu alabilirsin hepsiburadadaki satıcılar pislik yapıyor.
Wifi connectivity dediği 2.4g ise kasasına uzak mesafeden kullanıyordur istediği mouseu alsın sonuc aynı olacak muhtemelen @Eren Güven i bekleyin yine deAj199 için amazondaki kullanıcı yorumunu gördünüz mü
Gördüm ben fakat internette başka hiç bağlanmayla ilgili bir problemden bahseden yorum görmedim. Arkadaş bir şeyleri yanlış yapıyor olmasınAj199 için amazondaki kullanıcı yorumunu gördünüz mü
Muhtemelen bağlantısı zayıfGördüm ben fakat internette başka hiç bağlanmayla ilgili bir problemden bahseden yorum görmedim. Arkadaş bir şeyleri yanlış yapıyor olmasın
Alırken gördüm iyice bi deniycem sonuçları forumda paylaşıcam. Eğer öyle bi sorun varsa test edip iade ederimAj199 için amazondaki kullanıcı yorumunu gördünüz mü
Ben muhtemelen monitör usb portuna takıcam 3 karış mesafeWifi connectivity dediği 2.4g ise kasasına uzak mesafeden kullanıyordur istediği mouseu alsın sonuc aynı olacak muhtemelen @Eren Güven i bekleyin yine de