bizim ajazz pro mauslerin hemen hemen hepsi cirt çıktıBinlerce sattı ürün tabi hatalı ürün olacak aralarında
bizim ajazz pro mauslerin hemen hemen hepsi cirt çıktıBinlerce sattı ürün tabi hatalı ürün olacak aralarında
Ürünü eline alıp test etmediğin çok belli. Ben de çok şüpheyle aldım ama klavye aşırı kaliteli gerçektensorunuda olabiliyor aulanın
Ne almamızı öneriyorsun? Çinde üretilen amerikan mallarını mı? Daha kötü kalite için daha fazla para mı?Sözlükte bu aula fanboyluğunu bırakın neymiş bu aula maula geçin bu işleri dandik çin klavyelerini önermeyi bırakın.
Forumu bu ara 100 altında mesajı olan aula ajazz haterları bastı ilginç. Kardeşim varsa 950tl ye daha iyi klavye önerin at. Öyle çinçançon demekle olmuyor bu iş.Sözlükte bu aula fanboyluğunu bırakın neymiş bu aula maula geçin bu işleri dandik çin klavyelerini önermeyi bırakın.
hem rainbow hem aula varken alınmaz alan parasını çöpe atarAJAZZ AK680 Kablolu Mekanik Klavye % 60 Kompakt Düzen 68 Tam TuÅ ÃalıÅırken DeÄiÅtirilebilir RGB Arkadan Aydınlatmalı Oyun Klavyesi PC/Dizüstü Bilgisayar için - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
fiyatı dolar yapın daha ucuza geliyo 5 dk da oyun oynayıp jeton kazanın 1100 e felan gelir
puhahahahha ahhahashaha zuhhahahahahahha ahahahah puhahahahhahahah biraz daha güleceğimÜrünü eline alıp test etmediğin çok belli. Ben de çok şüpheyle aldım ama klavye aşırı kaliteli gerçekten
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne almamızı öneriyorsun? Çinde üretilen amerikan mallarını mı? Daha kötü kalite için daha fazla para mı?
Beyaz Ajazz mouse iyi duruyormuş.puhahahahha ahhahashaha zuhhahahahahahha ahahahah puhahahahhahahah biraz daha güleceğim
hocam klavyele mouse den memnun güzeller amma klavyenın jarjı 2 günde az kullanmama rağmen 4 e düştü mükemmel klavye diyecek bısey yok mousede tıklarken cızırtı sesi var sadece o da alan çoğu kısıde olmuş herhaldeBeyaz Ajazz mouse iyi duruyormuş.
nasıl lanpuhahahahha ahhahashaha zuhhahahahahahha ahahahah puhahahahhahahah biraz daha güleceğim
yok öneremezler . konu hakkında en ufak bilgileri yok . geçen başka bi konuda adam aula f75 e karşılık everest in membran klavyesini önermişti . . neymiş numlock tuşları varmış . insanlar kalite ihtiyaç dengesini tutturamıyor . gidip tam boy başka bi mekanik önerse yemin ederim teşekkür edeceğim.Kardeşim varsa 950tl ye daha iyi klavye önerin at. Öyle çinçançon demekle olmuyor bu iş.