75 lik aramyosan akko fun 60max kullanıyorum güzel klevye 60 lıkBu klavyeyi almak mantıklı mı, yoksa aynı fiyat bandında önerebileceğiniz başka modeller var mı?
Yön tuşları var mı?75 lik aramyosan akko fun 60max kullanıyorum güzel klevye 60 lık
malesef tek sorun klevyedeki o hocam yön tuşları yokYön tuşları var mı?
Havit KB884L Havit KB900L Havit KB904L daha iyi bir seçenek o zamanmalesef tek sorun klevyedeki o hocam yön tuşları yok
havit falan almayın gidin bilindik markalar alın hani sıkıntı yaşarsınız akko nunda çok güzel 75 lik klevyeleri var bütçeyi söyleyin bakayım sizeHavit KB884L Havit KB900L Havit KB904L daha iyi bir seçenek o zaman
Dostum o klavyenin prosunu ben custom yaptım videosunu alta bırakıyorum bence alabilirsin fiyatı uygun klavye çok şıkBu klavyeyi almak mantıklı mı, yoksa aynı fiyat bandında önerebileceğiniz başka modeller var mı?
havit ürünlerini kullanıyorum şuan bir sorunu yok gayet ucuza ürün satıyorlar problemle karşılaşmadım akkoda karşılaştım meselah
havit falan almayın gidin bilindik markalar alın hani sıkıntı yaşarsınız akko nunda çok güzel 75 lik klevyeleri var bütçeyi söyleyin bakayım size
bütçe ne kadarhavit ürünlerini kullanıyorum şuan bir sorunu yok gayet ucuza ürün satıyorlar problemle karşılaşmadım akkoda karşılaştım mesela
dostum benim bütçem zaten var sorun o değilbütçe ne kadar