normal vergilendirme için yani gümrükte artık takılmasımı diyeyim sorun çıkartması mı diyeyim durumu olmaması için 30 euro altında olması gerekiyor ancak epomaker ürünü gidipte indirimli fiyat yani 25 dolar yerine indirimsiz olan 60dan koyarsa faturaya çok güzel bi vergi çıkartırVergi sınırı kaça düşürülmüştü ki?
Bende alıyordum eskiden hava limanında bir ürün getirdiğinizde Türkiyede yoksa muadil bir fiyat yazıp vergiyi alıyordu ama araştırılıyordu hemen değil. Şuan ki durum Türkiyede satılıyorsa onun üstünden vergi alıyorlar senin ucuz alman değil Türkiye de ne kadar satıldığı önemliYaw akşam akşam kaşıntı tuttu evde 3 tane klavye var illa dürtüyor bişeyler işte
TR de satan yok Amazon üzerinde var ama Amazon Türkiye değilBende alıyordum eskiden hava limanında bir ürün getirdiğinizde Türkiyede yoksa muadil bir fiyat yazıp vergiyi alıyordu ama araştırılıyordu hemen değil. Şuan ki durum Türkiyede satılıyorsa onun üstünden vergi alıyorlar senin ucuz alman değil Türkiye de ne kadar satıldığı önemli
alper hocam luxepoz benim ordaki sana gülen biri vardı arkadaşın falan mı dalga mı geçiyor yoksaAlıntıyı görüntüle
Epomaker forumdaki Türk arkadastan destek aliyorum konu hakkinda hepimiz adina gorusecegim dostlar takipte kalin iptallerimizi viraz bekletelim
Dalga geciyorlar hocam Türküz diyealper hocam luxepoz benim ordaki sana gülen biri vardı arkadaşın falan mı dalga mı geçiyor yoksa
Hadi bakalım hocam hayırlı haberler bekliyoruzAlıntıyı görüntüle
Epomaker forumdaki Türk arkadastan destek aliyorum konu hakkinda hepimiz adina gorusecegim dostlar takipte kalin iptallerimizi viraz bekletelim
işlerine gelince dalga geçiyorlar rusya kapılarına dayanınca bizim bayrağımızı da koyup ab rusyaya karşı diyorlar iki yüzlü eziklerDalga geciyorlar hocam Türküz diye
ben olsam bende geçerdim acınacak halimiz var 30 euro üstü gümrükte kalıyor ürün bukadar saçma bi işmi olur?Dalga geciyorlar hocam Türküz diye