Daha önce yurt dışından bir şey almadım. Almadan önce nelere dikkat etmeliyim? bir de gümrükle alakalı hiç bir şey bilmiyorum sanırım bir fiyat bandını aşarsa gümrüğe takılıyor ve gelmiyor. Bu fiyat bandı nedir?
30 euro.Daha önce yurt dışından bir şey almadım. Almadan önce nelere dikkat etmeliyim? bir de gümrükle alakalı hiç bir şey bilmiyorum sanırım bir fiyat bandını aşarsa gümrüğe takılıyor ve gelmiyor. Bu fiyat bandı nedir?
Hiç alan vs yok mu söyleyecek?amazon yada hbde varda satıcı sıkıntılı dıyen var
whatgeek üzerinden alırsın kupon + mail ile 2kya.Daha önce yurt dışından bir şey almadım. Almadan önce nelere dikkat etmeliyim? bir de gümrükle alakalı hiç bir şey bilmiyorum sanırım bir fiyat bandını aşarsa gümrüğe takılıyor ve gelmiyor. Bu fiyat bandı nedir?
gumrukten gecırebılırsewhatgeek üzerinden alırsın kupon + mail ile 2kya.
Hocam sanki bu konuyu yanlış konu başlığı altında açtınız daha çok yurt dışı alişveriş konusuna giriyor buDaha önce yurt dışından bir şey almadım. Almadan önce nelere dikkat etmeliyim? bir de gümrükle alakalı hiç bir şey bilmiyorum sanırım bir fiyat bandını aşarsa gümrüğe takılıyor ve gelmiyor. Bu fiyat bandı nedir?
gümrükten geçmez şu an 30 dolar muhabbetinden dolayı , anca sahibinden üzerinden 2. el alabilirsin
Alınan ürün klavye olduğu için klavye altında açtım.Hocam sanki bu konuyu yanlış konu başlığı altında açtınız daha çok yurt dışı alişveriş konusuna giriyor bu
Hocam Sahibinden'de bazıları SIFIR diyerek satıyor. Onların 2. el olup olmadığını nereden anlayabiliriz?gümrükten geçmez şu an 30 dolar muhabbetinden dolayı , anca sahibinden üzerinden 2. el alabilirsin
Uygunken alıp sıfır olarak satıyolardır , ürün gelince bir tuşu çıkarıp içine bakarsanız temizliğinden anlarsınız direktAlınan ürün klavye olduğu için klavye altında açtım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam Sahibinden'de bazıları SIFIR diyerek satıyor. Onların 2. el olup olmadığını nereden anlayabiliriz?
Daha önce yurt dışından bir şey almadım. Almadan önce nelere dikkat etmeliyim? bir de gümrükle alakalı hiç bir şey bilmiyorum sanırım bir fiyat bandını aşarsa gümrüğe takılıyor ve gelmiyor. Bu fiyat bandı nedir?