Renkten dolayi ekran yok mu yani ? Neden boyle birsey yapmislar kiTamam büyük ihtimal geçer o zaman gümrük memuru keyfi bir şey yapmaz ise
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu bej renginde yok
Renkten dolayi ekran yok mu yani ? Neden boyle birsey yapmislar kiTamam büyük ihtimal geçer o zaman gümrük memuru keyfi bir şey yapmaz ise
Bu bej renginde yok
Hocam kaç güne geldi?
Renkten dolayi ekran yok mu yani ? Neden boyle birsey yapmislar ki
Attığınız model manyetik switch versiyonu değil mi?AJAZZ AK820 Max HE
Upgraded with Magnetic Switch Following the success of the AJAZZ AK820 Pro, AJAZZ introduces the upgraded AK820 Max HE, featuring factory-lubed magnetic switches. Unlike traditional mechanical switches, these magnetic switches offer rapid trigger capabilities, enabling ultra-fast response times...ajazzstore.com
Wired-wireless seçince ekran oluyor
Bence çok gereksiz Tft ekran.galiba az kaliteyi artırıp ekrandan çalmışlar ekranda olsa süper olurmuş
keşke ataydın başta ucuza alaydık zalim seniTemuda ilk yayınlandığında almıştım. Yarın elimde olacak.
Alıntıyı görüntüle
1 kimde göndermişler yarın teslim edilecek.Hocam kaç güne geldi?
evet bu tek var kendi sitesindeAttığınız model manyetik switch versiyonu değil mi?
Bence çok gereksiz Tft ekran.
Hocam vergi dahil mi 744 tl yoksa vergi dahil olmadığı hali mi ? Değilse ne kadar vergi dahil ?1 kimde göndermişler yarın teslim edilecek.
keşke ataydın başta ucuza alaydık zalim seni
ben gördümmü atıyorum herkes alsın diye
Attığınız model manyetik switch versiyonu değil mi?
Bence çok gereksiz Tft ekran.
delete tuşunu söküp ekran taksak asdasdaAjazz AK820 Max
Featuring a more ergonomic design and modernized control knob, the Ajazz AK820 Max provides a more upgraded experience. Enjoying customizable typing with a hot-swappable PCB and flex-cut FR4 plate. And it also offers versatile tri-mode connectivity and dynamic RGB lighting for a captivating user...epomaker.com
delete tuşunu söküp ekran taksak asdasda