Valla retro havası var. Ben şahsen beğendim. Vitrine koymak için aldım zaten.Rengi çok çirkinmiş be, diğer renkleri seçme şansı yok herhalde?
XDA keycaps kullanıyor DM gel yardımcı olurum.Aha keycapsden anlayan birisini buldum galiba epomaker th80x var ve ajazz sipariş ettim. Epomakerin tuş şekli biraz değişik ona göre tuş bulamıyorum. Nasıl bulabilirim?
Yok öyle bir şey ticaret bakanligin sitesinde soru cevapta her şey yazıyor. Vergi ve kargo hariç sınır 30 Eurodur sıkıntı olursa itiraz ediniz.Valla totalte ödediğin rakamdan hesaplıyorlar diye biliyorum umarım dediğin gibidir internertte de hiç detay verilmemiş risk emin olsam belki 1 adet alırdım yedekte dursun diye fakat takılırsa bide onla uğraşmak can sıkıcı
Yani dediğin gibiyse o zaman sorunsuz gelir öyle miYok öyle bir şey ticaret bakanligin sitesinde soru cevapta her şey yazıyor. Vergi ve kargo hariç sınır 30 Eurodur sıkıntı olursa itiraz ediniz.
Link atar mısınız hocam bulamadım benYok öyle bir şey ticaret bakanligin sitesinde soru cevapta her şey yazıyor. Vergi ve kargo hariç sınır 30 Eurodur sıkıntı olursa itiraz ediniz.
Gelmesi gerekiyor eğer gümrük memuru hata yapmazsa, eğer yaparsa da itiraz edersiniz sıkıntı olmaYani dediğin gibiyse o zaman sorunsuz gelir öyle mi
Teşekkür ederimGelmesi gerekiyor eğer gümrük memuru hata yapmazsa, eğer yaparsa da itiraz edersiniz sıkıntı olma
Link
Güncellenmiş fiyat geçmiyorAçıklama da ekran var olarak görünüyor ama ekran yok bu model de ajazz kendi sitesinde ürün hakkında bilgi var mı
Akko 5075B Plus var bende görünce almak istedim vergi ve ürün tam açıklamasını biraz kafamı karıştırdı