Diğer forumlara baktım Ürün artı Kargo 30 euroyu geçmemesi gerekiyormuş.Umarım son gülen iyi güler kanka. Hayırlı olsun. SS atsana sende nasıl hata vermedi bakayım. İndirim kuponu vs kullandın mı?
Modelayıp satıyorum ben zaten bir ton klavye var elimdeH.o sana bana almayan otursun düşünsün .
En kötü ihtimal satar yükseltirim ilerde artık zor böyle ürün almak.
her şey dahil 30 euro zaten ödeme ekranında ne ödediysen ona göre hesaplaDiğer forumlara baktım Ürün artı Kargo 30 euroyu geçmemesi gerekiyormuş.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Modelayıp satıyorum ben zaten bir ton klavye var elimde
her şey dahil değil diye biliyorum vergi hariç ürünler toplamı 30 euroyu geçmemesi gerekiyor ki vergisini ödeyesin zatenher şey dahil 30 euro zaten ödeme ekranında ne ödediysen ona göre hesapla
Forumdaki diğer konularada baktım ürün artı kargo 30 euroyu geçmemesi lazım demişler.her şey dahil 30 euro zaten ödeme ekranında ne ödediysen ona göre hesapla
Hayır zaten temu da kargo ücreti yok ki. Uymaları gerekende senin söylediğin. Ama muhtemelen temu ile ilgili bug veya kanunu yanlış anlamışlar. Sorun çıkarsa da mesuliyet kabul edeceklerini sanmam. Umarım sorunsuz gelir diğer arkadaşa gittiği gibi.Diğer forumlara baktım Ürün artı Kargo 30 euroyu geçmemesi gerekiyormuş.
DM gelBana m5w bul
Umarım bakalım deneyeceğiz bu sefer çünkü müşteri temsilcisi ürün gümrükten geçmeseydi onaylanmazdı siparişin dediHayır zaten temu da kargo ücreti yok ki. Uymaları gerekende senin söylediğin. Ama muhtemelen temu ile ilgili bug veya kanunu yanlış anlamışlar. Sorun çıkarsa da mesuliyet kabul edeceklerini sanmam. Umarım sorunsuz gelir diğer arkadaşa gittiği gibi.
Valla totalte ödediğin rakamdan hesaplıyorlar diye biliyorum umarım dediğin gibidir internertte de hiç detay verilmemiş risk emin olsam belki 1 adet alırdım yedekte dursun diye fakat takılırsa bide onla uğraşmak can sıkıcıher şey dahil değil diye biliyorum vergi hariç ürünler toplamı 30 euroyu geçmemesi gerekiyor ki vergisini ödeyesin zaten
Forumdaki diğer konularada baktım ürün artı kargo 30 euroyu geçmemesi lazım demişler.
Kanunen zaten problem çıkmaması lazım. Ama kaç kez söyledim 30 euro sadece ürün bedeli diye adam supervisor'e ilettim diyorlar ama düzeltmiyorlar.DM gel
Umarım bakalım deneyeceğiz bu sefer çünkü müşteri temsilcisi ürün gümrükten geçmeseydi onaylanmazdı siparişin dedi
Customlayacağım benRengi çok çirkinmiş be, diğer renkleri seçme şansı yok herhalde?
Bi puding keycaps taktığın zaman çiçek gibi olurRengi çok çirkinmiş be, diğer renkleri seçme şansı yok herhalde?
Aha keycapsden anlayan birisini buldum galiba epomaker th80x var ve ajazz sipariş ettim. Epomakerin tuş şekli biraz değişik ona göre tuş bulamıyorum. Nasıl bulabilirim?Diğer forumlara baktım Ürün artı Kargo 30 euroyu geçmemesi gerekiyormuş.