Hocam eminmisiniz hiçbir yerde rgb yazıyor görsellerde hiç rgb varmış gibi değil.RGB yazıyor ama tuşlar koyu renk ışık fazla geçmez saydam tuş takımı ile güzel olur.
Tamam sana bi soru bu klavye hakkında ne düşünüyorsun ? (Alüminyum alaşımlı kasa, 4 tarafı RGB, Bilek desteği, Doubleshot ABS Keycaps, N-tuş rollover ve anti-ghosting) Fiyatı sence ne kadar olmalı ?İşte düşüncen bu kadar attım görselde ki klavyeleri hotswap değil bi özelliği yok bi tuş basmasa klavye gg garanti ile uğraş dur 3k ona verene kadar 2k'ya hotswap kablosuz klavye alıyorsun yedek switch verse ne vermese ne pahalı bir şey değil internette switch bol en azından bi sorun çıkarırsa değişebilirsin
Varmış hocam kb. Yorumlarda tft ekranı olmadığı yazıyor doğru değilmi?RGB yazıyor ama tuşlar koyu renk ışık fazla geçmez saydam tuş takımı ile güzel olur.
Paylaştığın ilan ekransız modeli he alanların haberi olsun.dijital ekran yok pro nun üstü galiba emin olamadım.
8000 bataryalı geliyor bu sefer.
Alıntıyı görüntüle
Evet ekransız. Ekranlı modelini üreticisi bile bu fiyata satmaz fdsdfsdf. Rengide değişik biraz.Varmış hocam kb bakmayın. Yorumlarda tft ekranı olmadığı yazıyor doğru değilmi?
bir şey düşünmüyorum 6k'ya değmeyecek bi klavye görüyorumTamam sana bi soru bu klavye hakkında ne düşünüyorsun ? (Alüminyum alaşımlı kasa, 4 tarafı RGB, Bilek desteği, Doubleshot ABS Keycaps, N-tuş rollover ve anti-ghosting) Fiyatı sence ne kadar olmalı ?
Razer BlackWidow V4 75% Hot-swappable RGB
Alıntıyı görüntüle
Vergi hariç 30 Euro dostum30 euro sınırı 1100 TL filan alacağınız ürün 1600 TL gümrüğe takılırsa şaşırmayın adamların kısmadığı bir yer kalmadı yakında temiz hava almayalım diye kask taktırırlar a .
Normalde yapmaları gereken senin dediğin ama temu da öyle değil.Vergi hariç 30 Euro dostum
5K fiyatı Dostum, 1500e ajazz zor alıyorsun öyle düşünbir şey düşünmüyorum 6k'ya değmeyecek bi klavye görüyorum