Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AK820MAX vergiler dahil 1676 tl

Amd34

80+ Silver
kuzen marka takıntısı diyorsun deathadder v3 pro aldım harbiden hoşuma gitti. Elime oturması tık sesi ergonomisi valla yapmışlar ama şunu anlamadım sırf razer diye marka takıntısı olmuyor ki. Sektörün liderlerinden olduğu için fiyatının yüksek olması da premium seviyesine çıkartıyor. Ayrıca bi klavyeden maks ne beklenebilir ?
Al klavyeleri ortada hem kablolu hem hotswap değil bi tuş basmama yapsa geçmiş olsun

Ekler

• 1728471027134.png
    1728471027134.png
    348.7 KB · Hit: 76

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
eyyüb
kuzen marka takıntısı diyorsun deathadder v3 pro aldım harbiden hoşuma gitti. Elime oturması tık sesi ergonomisi valla yapmışlar ama şunu anlamadım sırf razer diye marka takıntısı olmuyor ki. Sektörün liderlerinden olduğu için fiyatının yüksek olması da premium seviyesine çıkartıyor. Ayrıca bi klavyeden maks ne beklenebilir ?
Ben kullandım sevemedim gittim ucuz mouse aldım dağa çok hoşuma gitti.
Klavye Max en kral custom düzersin hazır satılan klavyelerden dağa iyi hissiyatı vardır sevircesine keyif alır sin profesyonel olarak sırf bunla uğraşıp satan insanlar var.😂
Çok fark ediyor custom ile hazır arasında ama ülkede zor almak malasef.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zamanında almanın faydaları magnetic switchli model.
Güzel mi yenir mi tatlımı.

Bilal539

80+ Silver
Klavye Max en kral custom düzersin hazır satılan klavyelerden dağa iyi hissiyatı vardır sevircesine keyif alır sin profesyonel olarak sırf bunla uğraşıp satan insanlar var.😂

Bal gibi :D

DarylE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Mehmet Ensar Pulcu

Ben temudan hiç alışveriş yapmadım aceba bu urün için ekstra bir indirim alabilir miyim ?

Ben temudan hiç alışveriş yapmadım aceba bu urün için ekstra bir indirim alabilir miyim ?
vergiden dolayı sıkıntı yaşamamak adına soruyorum yoksa fiyat iyi

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
eyyüb

vergiden dolayı sıkıntı yaşamamak adına soruyorum yoksa fiyat iyi
Önceden çok aldım çok iyidi fiyatları şimdi ne desem yalan olur indirimde Zor gibi artık.

DenizBeyS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Denizhan
Bana güzel bi klavye söyler misin razer uygun fiyatlı hotswap yedek switch gönderen bi modelini söyle
istersen kendi kendine de yazsın :) Dostum yedek switch bütün markalar gönderiyor mu önce bunda bi anlaşalım. Uygun fiyattan kastın ne benim için 4-5 bin tl normal rakamlar. Hee diyorsun benim için büyük firma olmasın çin menşeili bir sürü firma var onlardan alışveriş yapabilirsin. Ayrıca dün amazonda blackwidow v4 %75 hotswap modelinin fiyatı 5bin tl'ydi.

DarylE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Mehmet Ensar Pulcu

Önceden çok aldım çok iyidi fiyatları şimdi ne desem yalan olur indirimde Zor gibi artık.
Bende alacağım gibi kablosuz bağlantı da sorun yaşar mıyım diye düşünüyorum oyun oynarken bilginiz var mıdır ?

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,374
İsim
Selim
Mouse'da eyvallah güzeller kaliteliler ama klavyede bu paraya sadece membran var.

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
eyyüb
Bende alacağım gibi kablosuz bağlantı da sorun yaşar mıyım diye düşünüyorum oyun oynarken bilginiz var mıdır ?
Genel olarak kullanan memnun alırsın 6ay sonra bozulmayacak diye bir durum yok Ajazz ürünleri güzel bu fiyata kablosuz aldığın çoğu üründen dağa verimli.
2600 aşağı trde 0 modeli yok gibi düzgün.

Alcoholed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Tolga
Ben pazar günü aldım stokta 1 adet vardı bitmişti. Tekrar girmişler sanırım. Kargoya verildi havalimanında uçağın kalkmasını bekliyor. Gümrüğe takılacağını sanmıyorum. Vergi hariç fiyatı 30 euro altında. Umarım problem olmaz.

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
eyyüb

Amd34

80+ Silver
istersen kendi kendine de yazsın :) Dostum yedek switch bütün markalar gönderiyor mu önce bunda bi anlaşalım. Uygun fiyattan kastın ne benim için 4-5 bin tl normal rakamlar. Hee diyorsun benim için büyük firma olmasın çin menşeili bir sürü firma var onlardan alışveriş yapabilirsin. Ayrıca dün amazonda blackwidow v4 %75 hotswap modelinin fiyatı 5bin tl'ydi.
İşte düşüncen bu kadar attım görselde ki klavyeleri hotswap değil bi özelliği yok bi tuş basmasa klavye gg garanti ile uğraş dur 3k ona verene kadar 2k'ya hotswap kablosuz klavye alıyorsun yedek switch verse ne vermese ne pahalı bir şey değil internette switch bol en azından bi sorun çıkarırsa değişebilirsin :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,354
Üyeler
166,362
Son üye
ceren3le.02e
Top Bottom