ben razer veya steelseries klavye almayı düşünüyordum, alınır mı ki buSana iyi çıkmış fiyat.
ben razer veya steelseries klavye almayı düşünüyordum, alınır mı ki buSana iyi çıkmış fiyat.
Aldın mı senİns temizce gelir
Şu marka takıntısından vageçin bence 4k razer alıyorsun 2.5k'lik farklı marka daha iyi özellik sunuyuorben razer veya steelseries klavye almayı düşünüyordum, alınır mı ki bu
Bu tarz markaların pcbleri sıkıntı oluyor bir süre sonra kablolu kullanmak zorunda kalıyorsun
Hayırlı olsun dostAldım vallahi.
Aynen 30 euroBu arada vergiler dahil 30 euro değil mi sınırAlıntıyı görüntüle
kuzen marka takıntısı diyorsun deathadder v3 pro aldım harbiden hoşuma gitti. Elime oturması tık sesi ergonomisi valla yapmışlar ama şunu anlamadım sırf razer diye marka takıntısı olmuyor ki. Sektörün liderlerinden olduğu için fiyatının yüksek olması da premium seviyesine çıkartıyor. Ayrıca bi klavyeden maks ne beklenebilir ?Şu marka takıntısından vageçin bence 4k razer alıyorsun 2.5k'lik farklı marka daha iyi özellik sunuyuor
Bana güzel bi klavye söyler misin razer uygun fiyatlı hotswap yedek switch gönderen bi modelini söylekuzen marka takıntısı diyorsun deathadder v3 pro aldım harbiden hoşuma gitti. Elime oturması tık sesi ergonomisi valla yapmışlar ama şunu anlamadım sırf razer diye marka takıntısı olmuyor ki. Sektörün liderlerinden olduğu için fiyatının yüksek olması da premium seviyesine çıkartıyor. Ayrıca bi klavyeden maks ne beklenebilir ?
Zamanında almanın faydaları magnetic switchli model.monsgeek m5w istiyorum ama alamıyorum bu ülkede max alabilceğim bu galiba inş pişman olmam diyorum ama numlock tuş takımı alırın yanına tamamdır