Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AK820MAX vergiler dahil 1676 tl

Gurkanpiro

80+ Platinum
Düşünmek nedir siyahı olsa direkt, anında, şüphesiz, ışık hızında alırdım yani :D klavyelerle son 1-2 aydır çok dertliyim kafayı yicem artık
Şuan "Mekanik hisli" bir klavyem var değiştirmek istiyordum geçen gazoz döküldü bahane oldu EK871GTR almaya karar verdim (999 liraydı) tam sipariş geçeceğim günün sabahında 2,5 katına çıktı fiyat 🥲 sonra araştırmaya devam ettim Geeky GK61 buldum ama o da aşırı küçük ve kablolu diye içime sinmedi :/ şimdi bu klavye, GK61, İkinci el EK871GTR arasında kaldım ne yapsam bilmiyorum aslında şuanki klavyeyi temizledim düzeldi gibi ama klavye güzel değil zaten
varsa 1.5k butcen sınerj den royal klavyelere bak rk61 var beyaz 1800 beyaz kablosuz

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,239
İsim
eyyüb
Düşünmek nedir siyahı olsa direkt, anında, şüphesiz, ışık hızında alırdım yani :D klavyelerle son 1-2 aydır çok dertliyim kafayı yicem artık
Şuan "Mekanik hisli" bir klavyem var değiştirmek istiyordum geçen gazoz döküldü bahane oldu EK871GTR almaya karar verdim (999 liraydı) tam sipariş geçeceğim günün sabahında 2,5 katına çıktı fiyat 🥲 sonra araştırmaya devam ettim Geeky GK61 buldum ama o da aşırı küçük ve kablolu diye içime sinmedi :/ şimdi bu klavye, GK61, İkinci el EK871GTR arasında kaldım ne yapsam bilmiyorum aslında şuanki klavyeyi temizledim düzeldi gibi ama klavye güzel değil zaten
bende siyah istedim ama büyük ihtimal boyamayı tam çözersem o şekilde boyucam.
pok rengi kötü ama resimde güzel duruyor :D
sitede dağa kötü duruyor.
nasıl bir mantıkla pok rengini seviceğimizi sandılar :D
boya bitti galiba bu renk bıraktılar

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
varsa 1.5k butcen sınerj den royal klavyelere bak rk61 var beyaz 1800 beyaz kablosuz
Aslında 1,5k bütçem falan yok ama bu klavye için arttırsam mı diye düşünüyorum çünkü tam istediğim boyut klavye

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,295
İsim
Draq123
Şunu indirimli almayı biri gösterse çok iyi olacak çünkü kaç gündür bekliyorum indirim denk gelmedi.

Hocam isterse pembe olsun bu fiyata bedava :D.
Gelmiyor indirim bende yeni hesap açtım belki yeni hesap olduğu içindir

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
bende siyah istedim ama büyük ihtimal boyamayı tam çözersem o şekilde boyucam.
pok rengi kötü ama resimde güzel duruyor :D
sitede dağa kötü duruyor.
nasıl bir mantıkla pok rengini seviceğimizi sandılar :D
boya bitti galiba bu renk bıraktılar
Boyayınca normal siyah renk almışsın gibi durur mu ki

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,239
İsim
eyyüb
Boyayınca normal siyah renk almışsın gibi durur mu ki
vallahi 2 kişi soyledım ince zımpara yap dedi temizle iyice toz kalmasın dediler akrilik boya ve spry kullan üzerine sprey vernik veya normal verning kullan dediler çok iyi olur dediler biraz farklı anlattı 2 side :) :D
bir kişide astar boya artık vernik dedi kararsız kaldım büyük ihtimal
ince zımpara+astar+ akrilik boya hafif+tekrar hafif yüzey düzelmek için zımpara+tekrar tam boya bir adette vernik sprey alıcam en son için.

Son düzenleme:

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Beyler hayatta daha onemli seyler var cok takintiliysaniz 600e keycaps alin aliden bu kadar dert edinmenize gerek yok renkler o kadar da kotu degil bence elinize gelince anlarsiniz.
Zaten 1500 TL bütçemi aşıyor bir de üstüne keycaps alamam, giderim 2000 liralık siyah klavye alırım bütçem olsa. Renkleri kötü olmasa bile benim sistemimle çok alakasız ve çirkin durur

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,295
İsim
Draq123
vallahi 2 kişi soyledım ince zımpara yap dedi temizle iyice toz kalmasın dediler akrilik boya ve spry kullan üzerine sprey vernik veya normal verning kullan dediler çok iyi olur dediler biraz farklı anlattı 2 side :) :D
bir kişide astar boya artık vernik dedi kararsız kaldım büyük ihtimal
ince zımpara+astar+ akrilik boya hafif+tekrar hafif yüzey düzelmek için zımpara+tekrar tam boya bir adette vernik sprey alıcam en son için.
Yedekde bi klavyen varsa ofis çöp klavyesi felan ilk onda dene direk ajazzda deneme aman diyem veya 200 100tl lik klavyeler var onlardan al ilk onda dene ajazz elinde kalmasın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zaten 1500 TL bütçemi aşıyor bir de üstüne keycaps alamam, giderim 2000 liralık siyah klavye alırım bütçem olsa. Renkleri kötü olmasa bile benim sistemimle çok alakasız ve çirkin durur
2000 liraya bu klaitede klavye yok olay o sen anlamadın

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yedekde bi klavyen varsa ofis çöp klavyesi felan ilk onda dene direk ajazzda deneme aman diyem veya 200 100tl lik klavyeler var onlardan al ilk onda dene ajazz elinde kalmasın

Ne diyorsun şimdi sence alayım mı? Şuanki klavyem çalışıyor ama membran ve pek iyi değil

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,239
İsim
eyyüb

Bu şekilde set yaptım dağa ucuz gelse İyidide 400ml çok bile artık kalaninada farklı şeyler boyarım artık 😂
300 TL de bankadan yana gelicekti 100tl gelmis olur yapıştırırim böyle.
Parlak vernik vardı bir parlak boyalar mata yakın olsun diye tercih etmedim.
Screenshot_2024-10-12-13-08-07-396_com.dmall.mfandroid-edit.jpg

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,295
İsim
Draq123
Ne diyorsun şimdi sence alayım mı? Şuanki klavyem çalışıyor ama membran ve pek iyi değil
al

Bu şekilde set yaptım dağa ucuz gelse İyidide 400ml çok bile artık kalaninada farklı şeyler boyarım artık 😂
300 TL de bankadan yana gelicekti 100tl gelmis olur yapıştırırim böyle.
Parlak vernik vardı bir parlak boyalar mata yakın olsun diye tercih etmedim.
Alıntıyı görüntüle
fazla değilmi

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,239
İsim
eyyüb
al

fazla değilmi
Kampanyalarim var onla 100 TL almis olucam boyalar pahalı normal şartlarda alasım gelmiyor.
Senin dediğin fazla da işte ne yapican.

Top Bottom