Neler Yeni

Ajazz apex için hangi skatez tercih edilmeli

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,155
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
dediğim gibi obsidian kullanıyorum ve memnunum öneririm büyük ihtimal benim masada kullanmam sebebiyle skatezlerin yüzeyi zarar görde ve artık eskisi kadar çok kaymıyorlar birde mousepadde zımparaya döndü diyebilirim artık neredeyse :D
Büyük ihtimalle ondandır hocam bakalım alıcağım kişi yarın direk kargoya verebilirim derse ice tercih edicem.Yoksa obsidiande olabilir.

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
umut
Valla hocam aralarında çok bir fark yoksa ice tercih edebilirim.Çünkü osu diye bir oyun oynuyorum controle biraz daha yakın bir mouse lazım oluyor hızda önemli ama kontrol edemezsem bir anlamı kalmıyor hem aralarında 200tl gibi bir fiyat farkı var bilemedim.Şiddetle obsidian öneriyorsanız obsidian sipariş edebilirim yoksa ice edicem gibi
hocam obsidian olan gayet kontrol edilebiliyor kontrol için obsidian alın modelleri karıştırmışım kusura bakmayın mesajı güncelledim yanzi ve ice v2 obsidian olana göre hızlı obsidian önerimdir
Mesaj otomatik birleştirildi:

aralarında nasıl 200 tl fiyat farkı var nerden baktınız

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Alp Kaan CEYLAN
Büyük ihtimalle ondandır hocam bakalım alıcağım kişi yarın direk kargoya verebilirim derse ice tercih edicem.Yoksa obsidiande olabilir.
Bu arada obsidian 2 set olarak geldi bana superlight için satın aldığımdan 2 set çıktı o yüzden çok sıkıntı değil değiştirir yeni seti takarım çok kötü duruma gelirse veya mouse pad alırsam vs.

Rauzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
İsrafil can
hocam geçen bunun için bi konu vardı çoğu kişi obsidian alın diyordu

hocam mouse padde fark ettiriyor bu arada bendede kalitesiz mouse pad vardı yeni aldım yani öncekine göre güzel kayıyordu
hangi mousepad aldın hojam

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Yusuf
hangi mousepad aldın hojam
hocam bunu soracağınız son kişi benim😅 mouse padlar hakkında hiç bilgim yok ben temudan en çok satılanlardan almıştım direk. ama bunun hakkında forumda rehber olabilir ufak bir araştırma yapın

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,155
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
hocam obsidian olan gayet kontrol edilebiliyor kontrol için obsidian alın modelleri karıştırmışım kusura bakmayın mesajı güncelledim yanzi ve ice v2 obsidian olana göre hızlı obsidian önerimdir

aralarında nasıl 200 tl fiyat farkı var nerden baktınız
Hocam sahibinden üzerinde 125tlye pazarlık yapar alirim 2tanesini param guvendeyle 200tl olur.Pardon 150tlymis 200 değilmiş

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
umut
Hocam sahibinden üzerinde 125tlye pazarlık yapar alirim 2tanesini param guvendeyle 200tl olur.Pardon 150tlymis 200 değilmiş
hocam belirli yere kadar param güvende ücreti 90 tlydi galiba bi de 150 TL'ye bir tık tuhaf geldi hocam ben öyle bir ilan bulamadım eğer çok sıkıntı değilse 0 alın bence 330 TL'ye mi ne gelmiş oluyor 40 lı xraypad obsidian ama olmazsa ice v2 de güzeldir lakin mousepadiniz speed bir yüzeyse bu sefer kontrol elde edemeyebilirsiniz en iyisi karşılaştırma testlerine bakmak olur

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,155
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
hocam belirli yere kadar param güvende ücreti 90 tlydi galiba bi de 150 TL'ye bir tık tuhaf geldi hocam ben öyle bir ilan bulamadım eğer çok sıkıntı değilse 0 alın bence 330 TL'ye mi ne gelmiş oluyor 40 lı xraypad obsidian ama olmazsa ice v2 de güzeldir lakin mousepadiniz speed bir yüzeyse bu sefer kontrol elde edemeyebilirsiniz en iyisi karşılaştırma testlerine bakmak olur
Hocam mousepadimde bu ama nasıl speed mi controlmü hiç bilmiyorum

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
umut
büyük ihtimalle temudan gelme xraypad ve esptiger modellerin skatezlerinin performansı ve uzun ömürlülüğünü bunlarda elde edemezsiniz ve kazık fiyat gibi geldi ortalama 200 - 250tlye geldiğini var sayarsak temuda 20 li paketi 18 tl mi neydi bu ürünün %60 vergiyle 30 TL'ye alınabiliyordu. 225 tl edecek bir ürün kesinlikle değil hissiyatları iyi değil bunların

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,155
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
büyük ihtimalle temudan gelme xraypad ve esptiger modellerin skatezlerinin performansı ve uzun ömürlülüğünü bunlarda elde edemezsiniz ve kazık fiyat gibi geldi ortalama 200 - 250tlye geldiğini var sayarsak temuda 20 li paketi 18 tl mi neydi bu ürünün %60 vergiyle 30 TL'ye alınabiliyordu. 225 tl edecek bir ürün kesinlikle değil hissiyatları iyi değil bunların
O zaman obsidian yapıştırıyorum hocam teşekkürler.Mousepad hakkındaki düşüncelerinizi alabilirmiyim son olarak bir de

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,042
İsim
Ömer Murat KARACA
Temu'da 20TL'ye Universal vardı o çok güzel kayıyor MM731'de kullanıyorum memnunum

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
umut
bu tür mousepadlerin hepsi hissiyat olarak klasik speed yüzeye kaymış bir tabana sahipler %60-70 speed %30-40 control gibi ama tam bir cevap veremem bu mousepad hakkında en iyisi control bir skatez almanız olur

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,155
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Temu'da 20TL'ye Universal vardı o çok güzel kayıyor MM731'de kullanıyorum memnunum
Onun hakkında konuşuyorduk hocam onun yerine obsidian alıcam gibi onu almam zor biraz

bu tür mousepadlerin hepsi hissiyat olarak klasik speed yüzeye kaymış bir tabana sahipler %60-70 speed %30-40 control gibi ama tam bir cevap veremem bu mousepad hakkında en iyisi control bir skatez almanız olur
Tamamdır hocam teşekkürler obsidian sipariş edicem şimdi o zaman inşallah cumartesi günü kargoya verirlerde pazartesi elime gelir.Elime gelincede internetten nasıl sökeceğime felan bakarım burda yerleştiren bir arkadaş vardı zaten onun fotoğrafına baka baka yerleştiririm

Top Bottom