Gurkanpiro
80+ Gold
aldım valla ama 800 onceden almıstım kacırmıyım dedim aldımaldın mı la harbi o fiyata helal olsun ben 900e aldım inidirm vermezler diye
aldım valla ama 800 onceden almıstım kacırmıyım dedim aldımaldın mı la harbi o fiyata helal olsun ben 900e aldım inidirm vermezler diye
o fiyata da beleş hiç 300e 500e bakma bunların keycapi 500 eder zatenaldın mı la harbi o fiyata helal olsun ben 900e aldım inidirm vermezler diye
doğru diyosun 3klık klavye nerden baksano fiyata da beleş hiç 300e 500e bakma bunların keycapi 500 eder zaten
hayırlısı olsun arkadaşına da hayırlı olsun başka konudan gördüm ona almışsın ne mübarek adamsın bizim alanımız yokaldım valla ama 800 onceden almıstım kacırmıyım dedim aldım
almamın sebebi arkadasım sureklı bıseyler ısmarlıyor bende ona turbox klavye kullanıyor alıyım dedim trde boyle bısey yakalayamamdoğru diyosun 3klık klavye nerden baksan
Mesaj otomatik birleştirildi:
hayırlısı olsun arkadaşına da hayırlı olsun başka konudan gördüm ona almışsın ne mübarek adamsın bizim alanımız yok
Bu arada elinize sağlık baya iyi ve detaylı bir şekilde anlatmışsınız.Alıntıyı görüntüle
25 ekimde almıştım , bugün elime ulaştı ( 5 i ) , yanında bir ürün daha vardı belki o sürece yavaşlatmıştır
10 günde gelirmi acaba benimki haftaya salı tam 10 gün oluyorAlıntıyı görüntüle
25 ekimde almıştım , bugün elime ulaştı ( 5 i ) , yanında bir ürün daha vardı belki o sürece yavaşlatmıştır
TeşekkürlerBu arada elinize sağlık baya iyi ve detaylı bir şekilde anlatmışsınız.
yanında ürün yoksa gelir bence10 günde gelirmi acaba benimki haftaya salı tam 10 gün oluyor
tek ürün umarımTeşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
yanında ürün yoksa gelir bence
tofaşdan mercedes e atlayış olcak çocuk için ama o farkedemeyebilir daha önce de iyi klavye kullanmadıysa kıyas yapamaz çünküalmamın sebebi arkadasım sureklı bıseyler ısmarlıyor bende ona turbox klavye kullanıyor alıyım dedim trde boyle bısey yakalayamam
bı benım z11 ı denemıstı ona omur boyu yetertofaşdan mercedes e atlayış olcak çocuk için ama o farkedemeyebilir daha önce de iyi klavye kullanmadıysa kıyas yapamaz çünkü
Nasıl aldın 400esahane ama 400 e aula f75 geldi
promosyonlara gır mesajlardan ordan promosyonları ac denk gelırse alNasıl aldın 400e
Promosyonlara gelmiş mi diye bakmak için 2 saat kaydırmam lazım mıpromosyonlara gır mesajlardan ordan promosyonları ac denk gelırse al