Peki ek bir ucret cikarmi mesela ben 100 tl lik hisse alacagim hesap bakim ucretidir sakalama ucretidir onlar ne kadar olurYok ya niye olsun Hesabında yeterli para varsa istediğin miktarda hisse alır daha fazlasını almaz.
Sakalama ucreti ne kadar aliyorlar senden bide hesap bakim ucreti ne kadarhisse borsa girmiştim sadece yüzde 0.1 falan cok düşük komisyon kesintisi oluyor alis satista senelerce dursa bile ek kesinti yok
öyle ucretler yok sadece alim satimda düşük komisyon aliyor Akbank çoğu banka bu sekilde zaten. bakim ucreti falan yok yani hesap ucretsiz aciliyor, hesaptaki parada kesinti olmuyorSakalama ucreti ne kadar aliyorlar senden bide hesap bakim ucreti ne kadar
Suan vadesiz akbank hesabim var ondan açmayı düsünüyorumAkbankya bildiğim kadsrı ile ücret yok. Tavsiyem garanti bankası ile çalışabilirsiniz. Bütün halka arz geliyor. Etrade ile hızlı işlem yaparsın.
Yakın çevremde uzun yıllardır kullanan ve bana da tavsiye edenler oldu. Ama ben bildiğim bankadan devam ediyorum hocam. Ücret çıkacağı zaman önceden haber ediyorlar. Bakınız yapıkredi gibi..Suan vadesiz akbank hesabim var ondan açmayı düsünüyorum
İşlem yaptığında komisyon dışında bir şey almaz. O dediğin ücretler yüksek miktarda işlem yapanlar için yılda bir falan çıkıyor önemsiz yani.Peki ek bir ucret cikarmi mesela ben 100 TL lik hisse alacagim hesap bakim ucretidir sakalama ucretidir onlar ne kadar olur
Ben bugun aradim akbankı bana 175 tl yıllık ucret oluyor dedi bide mkk islem ucreti falan alıyormuş.İşlem yaptığında komisyon dışında bir şey almaz. O dediğin ücretler yüksek miktarda işlem yapanlar için yılda bir falan çıkıyor önemsiz yani.