Neler Yeni

Akbank hisse almada borc olurmu

FRAX

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Bende sadece vadesiz tl hesabi var hisse aldigim zaman borc olurmu acaba borc çıkarmı

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Batuhan KARALAR
Instagram
batuhan.karalar
Twitter
365batuhan
Yok ya niye olsun :) Hesabında yeterli para varsa istediğin miktarda hisse alır daha fazlasını almaz.

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
hisse borsa girmiştim sadece yüzde 0.1 falan cok düşük komisyon kesintisi oluyor alis satista senelerce dursa bile ek kesinti yok

FRAX

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok ya niye olsun :) Hesabında yeterli para varsa istediğin miktarda hisse alır daha fazlasını almaz.
Peki ek bir ucret cikarmi mesela ben 100 tl lik hisse alacagim hesap bakim ucretidir sakalama ucretidir onlar ne kadar olur

FRAX

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
hisse borsa girmiştim sadece yüzde 0.1 falan cok düşük komisyon kesintisi oluyor alis satista senelerce dursa bile ek kesinti yok
Sakalama ucreti ne kadar aliyorlar senden bide hesap bakim ucreti ne kadar

AntremanKoçuMünir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,152
İsim
Ali
Akbankya bildiğim kadsrı ile ücret yok. Tavsiyem garanti bankası ile çalışabilirsiniz. Bütün halka arz geliyor. Etrade ile hızlı işlem yaparsın.

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
Sakalama ucreti ne kadar aliyorlar senden bide hesap bakim ucreti ne kadar
öyle ucretler yok sadece alim satimda düşük komisyon aliyor Akbank çoğu banka bu sekilde zaten. bakim ucreti falan yok yani hesap ucretsiz aciliyor, hesaptaki parada kesinti olmuyor

• Beğen
Reaksiyonlar: FRAX

FRAX

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Akbankya bildiğim kadsrı ile ücret yok. Tavsiyem garanti bankası ile çalışabilirsiniz. Bütün halka arz geliyor. Etrade ile hızlı işlem yaparsın.
Suan vadesiz akbank hesabim var ondan açmayı düsünüyorum

AntremanKoçuMünir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,152
İsim
Ali
Suan vadesiz akbank hesabim var ondan açmayı düsünüyorum
Yakın çevremde uzun yıllardır kullanan ve bana da tavsiye edenler oldu. Ama ben bildiğim bankadan devam ediyorum hocam. Ücret çıkacağı zaman önceden haber ediyorlar. Bakınız yapıkredi gibi..

• Beğen
Reaksiyonlar: FRAX
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Batuhan KARALAR
Instagram
batuhan.karalar
Twitter
365batuhan
Peki ek bir ucret cikarmi mesela ben 100 TL lik hisse alacagim hesap bakim ucretidir sakalama ucretidir onlar ne kadar olur
İşlem yaptığında komisyon dışında bir şey almaz. O dediğin ücretler yüksek miktarda işlem yapanlar için yılda bir falan çıkıyor önemsiz yani.

FRAX

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
İşlem yaptığında komisyon dışında bir şey almaz. O dediğin ücretler yüksek miktarda işlem yapanlar için yılda bir falan çıkıyor önemsiz yani.
Ben bugun aradim akbankı bana 175 tl yıllık ucret oluyor dedi bide mkk islem ucreti falan alıyormuş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,381
Üyeler
167,480
Son üye
hassso
Top Bottom