borsa da garanti daha iyi olur basit arayüzü var eğer eft falan biraz ücretleri yüksek dert etmem dersen garanti derim ama öbür türlü iş bankası akbanka bulaşma .Sizden gelen yorumlar sonucunda ikisi arasında karar kıldım. Birisini seçeceğim. Yaş 18. Kampanya ve borsa işlemlerine, komisyonlara önem veriyorum.
Hocam benim lise stajından kalan maaş hesabı olduğu için fast kesmiyordu sonra üniversiteli Akbank programına katıldım öğrencilik bitince fast keser mi aceba yoksa aynı mı kalır çok kafama takıldı neredeyse her şeyi naystan vsmak akbanka atıp para gönderme işlerini akbankımdan hallediyorum yakında fast yüzünden cebimde para kalmayacakSırf üniversiteli akbank programı bile diğer bankaların önüne koyuyor akbank. (programa katılmak için üniversiteli olmaya gerek yok.)
26 yaşını geçmediğin sürece seni programdan bir anda çıkartacağını sanmıyorum.Hocam benim lise stajından kalan maaş hesabı olduğu için fast kesmiyordu sonra üniversiteli Akbank programına katıldım öğrencilik bitince fast keser mi aceba yoksa aynı mı kalır çok kafama takıldı neredeyse her şeyi naystan vsmak akbanka atıp para gönderme işlerini akbankımdan hallediyorum yakında fast yüzünden cebimde para kalmayacak
Valla ben yıllardır İşbankasındayım. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Annem emekli olduğundan beri o da İşbankasında. O da memnun. İşcep uygulaması da güzel. Bir bankadan ne beklenilebilir ki zatenSizin için herhangi bir sıkıntı çıkardı mı acaba? Veya şu an Akbank için daha iyi diyebilir misiniz? Teşekkürler yorumunuz için.
Bankalar içinde çok kaybolmak istemiyorum ya ileride sıkıntı olmasından korkuyorum. aklımız ermez, bir şekilde bi bankaya borçlanırız, onu kapatmak için diğerine falan diye diye uzar gider. Ondan çekiniyorum. Benim yaşımdaki birisi için 1 banka gayet kabul edilebilir bana kalırsa. Gerekirse diğer üyeliklerimi de Papara üzerinden yapar, yine cashbackimi alırım.İki bankayı da tercih edebilirsin neden seçim yapmak zorundasın ki canın istiyorsa tüm bankalardan da hesap açabilirsin.
Her bir bankanın bir sürü özellikleri olabiliyor.
Zamanla neredeyse tüm bankalarla ilişkin olur. Bu gayet normal bir durum. Bir sorun olmaz. Nasıl kullanacağını bilmen yeterli. Kendini tanıyorsan ona göre reaksiyon alırsın.Bankalar içinde çok kaybolmak istemiyorum ya ileride sıkıntı olmasından korkuyorum. aklımız ermez, bir şekilde bi bankaya borçlanırız, onu kapatmak için diğerine falan diye diye uzar gider. Ondan çekiniyorum. Benim yaşımdaki birisi için 1 banka gayet kabul edilebilir bana kalırsa. Gerekirse diğer üyeliklerimi de Papara üzerinden yapar, yine cashbackimi alırım.
Maks 2 banka bence o da maks yani, yoksa kafa çok karışıyor bir yerde borç unutma ihtimalin artıyor.Bankalar içinde çok kaybolmak istemiyorum ya ileride sıkıntı olmasından korkuyorum. aklımız ermez, bir şekilde bi bankaya borçlanırız, onu kapatmak için diğerine falan diye diye uzar gider. Ondan çekiniyorum. Benim yaşımdaki birisi için 1 banka gayet kabul edilebilir bana kalırsa. Gerekirse diğer üyeliklerimi de Papara üzerinden yapar, yine cashbackimi alırım.
İllaha olur. Oradan maaş, buradan bilmem ne ödemesi derken olur. Şimdilik bu yaşta gerek yok. Zaman bizi zaten bütün bankalara bağımlı ve borçlu edecek gibi İlerleyen vakitlerde ihtiyacım olursa yine bir hesap açarım, onu da bilinçli kullanmaya çalışırımZamanla neredeyse tüm bankalarla ilişkin olur. Bu gayet normal bir durum. Bir sorun olmaz. Nasıl kullanacağını bilmen yeterli. Kendini tanıyorsan ona göre reaksiyon alırsın.
Aynen katılıyorum. Hepsine insan yetişemez zaten. İnsanların bugün bankalara milyarlarca borcunun olması sebebi bu. İnsan tutamaz kendini çünkü. Yarınını düşünmez. Bir şey beğenir, şimdi alayım der, yıllarca taksidini öder. Şu aralar bunlara başvurmadan da eve arabaya ona buna sahip olmak kolay iş değil ama işte. Şimdilik dediğim gibi tek banka yeterli, sonrası için umarım tonlarca banka gerekmez.Maks 2 banka bence o da maks yani, yoksa kafa çok karışıyor bir yerde borç unutma ihtimalin artıyor.
İstersen hepsinden hesap aç o dert değil de maks ikisini aktif kullan yani
Şahsen benim irademde sorun yok 10 hesap da açsam borca batmam ama ödemesi zor oluyor. 800 o hesapta var 1400 öbür hesapta var şu hesaptaki şu kartta şu gün ödenecek bu kadar borç var derken kafa çorba oluyor. İki hesap çok büyük sorun değil de fazlası hepsini kullanan birine baya kafa karıştırır.İllaha olur. Oradan maaş, buradan bilmem ne ödemesi derken olur. Şimdilik bu yaşta gerek yok. Zaman bizi zaten bütün bankalara bağımlı ve borçlu edecek gibi İlerleyen vakitlerde ihtiyacım olursa yine bir hesap açarım, onu da bilinçli kullanmaya çalışırım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynen katılıyorum. Hepsine insan yetişemez zaten. İnsanların bugün bankalara milyarlarca borcunun olması sebebi bu. İnsan tutamaz kendini çünkü. Yarınını düşünmez. Bir şey beğenir, şimdi alayım der, yıllarca taksidini öder. Şu aralar bunlara başvurmadan da eve arabaya ona buna sahip olmak kolay iş değil ama işte. Şimdilik dediğim gibi tek banka yeterli, sonrası için umarım tonlarca banka gerekmez.