Neler Yeni

Akbank vs İş Bankası

WhoCares

80+ Gold
paran kadar hizmet alirsin o yüzden seçim yapman gerekirse birini devlet bankasından birini özel bankadan devam etmek iyidir

Sizden gelen yorumlar sonucunda ikisi arasında karar kıldım. Birisini seçeceğim. Yaş 18. Kampanya ve borsa işlemlerine, komisyonlara önem veriyorum.
kanka borsa da kullanacaksan info yatırım önerebilirim trive da olabilir bunlar aylık 50 70tl arası bir kullanım ücreti alıyor komisyon olayıda infoda onbinde 2 3 civarı trive da belli bir hacme kadar ücretsiz ille de banka kullancam dersen vakıfbank derim binde 2 komisyon aylık ücreti de 3-4tl civarı

myhtai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Efe Babur
türkiyenin en eski bankası en kalitelisi ve en büyüğü
Arayüz, teknoloji kullanımı, kartın görünümü bilmem ne daha birçok şey sayarım Akbank'ın önde olduğu. Kampanyaları da bayağı iyi. İş Bankası sizin dediğiniz gibi bana da çok güven veriyor, ondan düşündüm ama Akbank daha bi tık daha iyi gibi geliyor şimdilik. Şu özelliği diğerinden iyi veya şu özelliğini beğeniyorum dediğiniz bir şeyi varsa yazın İş Bankası'nın. Bana da yardımcı olursunuz.

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Donald
Arayüz, teknoloji kullanımı, kartın görünümü bilmem ne daha birçok şey sayarım Akbank'ın önde olduğu. Kampanyaları da bayağı iyi. İş Bankası sizin dediğiniz gibi bana da çok güven veriyor, ondan düşündüm ama Akbank daha bi tık daha iyi gibi geliyor şimdilik. Şu özelliği diğerinden iyi veya şu özelliğini beğeniyorum dediğiniz bir şeyi varsa yazın İş Bankası'nın. Bana da yardımcı olursunuz.
rezervleri daha yüksek ve logosu daha güzel, her ikisindende hesap açabilirsin

Top Bottom