türkiyenin en eski bankası en kalitelisi ve en büyüğüSizce neden hocam
kanka borsa da kullanacaksan info yatırım önerebilirim trive da olabilir bunlar aylık 50 70tl arası bir kullanım ücreti alıyor komisyon olayıda infoda onbinde 2 3 civarı trive da belli bir hacme kadar ücretsiz ille de banka kullancam dersen vakıfbank derim binde 2 komisyon aylık ücreti de 3-4tl civarıSizden gelen yorumlar sonucunda ikisi arasında karar kıldım. Birisini seçeceğim. Yaş 18. Kampanya ve borsa işlemlerine, komisyonlara önem veriyorum.
Arayüz, teknoloji kullanımı, kartın görünümü bilmem ne daha birçok şey sayarım Akbank'ın önde olduğu. Kampanyaları da bayağı iyi. İş Bankası sizin dediğiniz gibi bana da çok güven veriyor, ondan düşündüm ama Akbank daha bi tık daha iyi gibi geliyor şimdilik. Şu özelliği diğerinden iyi veya şu özelliğini beğeniyorum dediğiniz bir şeyi varsa yazın İş Bankası'nın. Bana da yardımcı olursunuz.türkiyenin en eski bankası en kalitelisi ve en büyüğü
rezervleri daha yüksek ve logosu daha güzel, her ikisindende hesap açabilirsinArayüz, teknoloji kullanımı, kartın görünümü bilmem ne daha birçok şey sayarım Akbank'ın önde olduğu. Kampanyaları da bayağı iyi. İş Bankası sizin dediğiniz gibi bana da çok güven veriyor, ondan düşündüm ama Akbank daha bi tık daha iyi gibi geliyor şimdilik. Şu özelliği diğerinden iyi veya şu özelliğini beğeniyorum dediğiniz bir şeyi varsa yazın İş Bankası'nın. Bana da yardımcı olursunuz.