Ilk bankamdı. Ilk imza vardı 2004 senesiydi sanırım hala Is bankasindayimSizden gelen yorumlar sonucunda ikisi arasında karar kıldım. Birisini seçeceğim. Yaş 18. Kampanya ve borsa işlemlerine, komisyonlara önem veriyorum.
Sizin için herhangi bir sıkıntı çıkardı mı acaba? Veya şu an Akbank için daha iyi diyebilir misiniz? Teşekkürler yorumunuz için.Ilk bankamdı. Ilk imza vardı 2004 senesiydi sanırım hala Is bankasindayim
İş kesinlikleSizden gelen yorumlar sonucunda ikisi arasında karar kıldım. Birisini seçeceğim. Yaş 18. Kampanya ve borsa işlemlerine, komisyonlara önem veriyorum.
Akbank, İş Bankası, VakıfBank, Denizbank, Yapıkredi hepsinde hesabım var. Bence en iyisi Akbank içlerinde bu son faiz oranları artınca düşük verdikleri için denizbankı açmıştım o da gayet güzel banka. Tavsiyem Akbanktan yana olacakSizden gelen yorumlar sonucunda ikisi arasında karar kıldım. Birisini seçeceğim. Yaş 18. Kampanya ve borsa işlemlerine, komisyonlara önem veriyorum.
Hocam 1 senedir borsada kullanıyorum cok kolay arayüzü. Onun dısında genc kredi kartı verirlerse size de cok büyük avantajları var.Siz neden iş diyorsunuz, düşüncelerinizi alabilir miyim birazcık.
Ayrıca akbankda da hesabım var bu yüzden işin daha kolay oldugunu biliyorumHocam 1 senedir borsada kullanıyorum cok kolay arayüzü. Onun dısında genc kredi kartı verirlerse size de cok büyük avantajları var.
İkisini de kullandım. Akbank daha iyi. Kampanya vs açısından. Akbankla ilk ayımda yaklaşık 4000₺ chip para kazanmıştımSizden gelen yorumlar sonucunda ikisi arasında karar kıldım. Birisini seçeceğim. Yaş 18. Kampanya ve borsa işlemlerine, komisyonlara önem veriyorum.
Hocam tam olarak nasıl? Ben de ikisini de kullanıyorum ama akbanktan bi türlü kazanamadım iş bankası her ay 400 üstü kazandırıyor banaİkisini de kullandım. Akbank daha iyi. Kampanya vs açısından. Akbankla ilk ayımda yaklaşık 4000₺ chip para kazanmıştım