Hocam dedikleri gibi doktora gitmeni öneririm ve yoğurt yemeni öneririm şiddetle (köy yoğurdu olursa iyi olur) yoğurt neden diye sorarsan ben Zonguldak ta büyüdüm madenden çıkanlara ilerde akciğer kanseri olmasın diye yoğurt yedirirler geneldeAkciğerlerinizi gönderirseniz inceleyip sonucu sizinle paylaşabilirim (!)
Bahane üzerine bahane gibi geliyor. Konunun sallama olduğunu düşünüyorum ve gidiyorum. Adiyossss.Akbilim kayıp. Taksinin o kadar uzağa gitmeyeceğine adım kadar eminim. Yakınımda
kiralık araç yok.
Kendi arkadaş grubumun olduğu discord sunucusunda 5 tane tıp okuyan arkadaşım var onlara güvenmiyorum sen burda kanser teşhisi soruyorsun hocam git randevunu al bir doktora görüş hocamBir keresinde lehim havalandırmasını çalıştırmadan uzun süreli bir lehim yapmıştım.
Yaklaşık 4-5 saat süren. Ve aşırı derecede lehim soludum. O günden beri ağır ağır
öksürüyorum akciğer kanseri olmuş olabilirmiyim. Lehimin içinde kurşun var
ve aşırı derecede tehlikeli bir madde.
Burda doktor bile olsa senin kanser olup olmamanı nasıl anlayabilir mesela? Öyle herkes şikayetini söylesin doktorda uzaktan teşhis koysun sence normal mi? Ben dalga geçmiyorum asıl sen dalga geçiyorsun 24 yaşında birey olarak şu yazdığında mantık arıyorsan hele ki çözüm arıyorsun vay haline...Değil arkadaşım. Bu konuyuda afedersiniz ama sizin dalga geçmeniz için açmadım bu konuda
belki azda olsa bilgisi olan vardır diye.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ciddi misin? Ciddiysen yoğur ile bu nasıl ilişkilendirme.Hocam dedikleri gibi doktora gitmeni öneririm ve yoğurt yemeni öneririm şiddetle (köy yoğurdu olursa iyi olur) yoğurt neden diye sorarsan ben Zonguldak ta büyüdüm madenden çıkanlara ilerde akciğer kanseri olmasın diye yoğurt yedirirler genelde
Arkadaşım ya dalga geçme yada çık git şu konudan.Burda doktor bile olsa senin kanser olup olmamanı nasıl anlayabilir mesela? Öyle herkes şikayetini söylesin doktorda uzaktan teşhis koysun sence normal mi? Ben dalga geçmiyorum asıl sen dalga geçiyorsun 24 yaşında birey olarak şu yazdığında mantık arıyorsan hele ki çözüm arıyorsun vay haline...
Sende dahil.Doktor mesleği bulunmadan önce insanlar:
Hastaneye gidip doktora görünmekBir keresinde lehim havalandırmasını çalıştırmadan uzun süreli bir lehim yapmıştım.
Yaklaşık 4-5 saat süren. Ve aşırı derecede lehim soludum. O günden beri ağır ağır
öksürüyorum akciğer kanseri olmuş olabilirmiyim. Lehimin içinde kurşun var
ve aşırı derecede tehlikeli bir madde.
Nazikçe bilmediğini söylemekHastaneye gidip doktora görünmek
Google, Foruma yazarak öğrenmek