robin
80+ Silver
Dostum dolar hemen 5'e düşer hayallerini bırakın. Zamanla olur.Aslında aşıyı ilk biz piyasaya sürersek. Koronanın verdiği tüm zararı terafi ederiz.
Dostum dolar hemen 5'e düşer hayallerini bırakın. Zamanla olur.Aslında aşıyı ilk biz piyasaya sürersek. Koronanın verdiği tüm zararı terafi ederiz.
Her ülkede özel şirketler çıkarıyor zaten. Sorun ne?Doatum petrol veya doğalgaz bulunsa bile sen onun ülkemize getirisi olacağına inanıyormusun?
Büyük ihtimalle para karşılığı özel şirketlere kiralayacak ya da satacaklar.
Burdan elde edilen gelir dolarda düşüş sağlar ancak bu 5 liraya gerilemez 50-60 kuruş etkiler.
Birde bu da uzun vadede olmaz.
Zaten müjdenin petrol ya da doğalgaz olduğunu düşünmüyorum.
Hemen diyen kim?Dostum dolar hemen 5'e düşer hayallerini bırakın. Zamanla olur.
Ses olmadığı için pek inanasım gelmiyor.Karadeniz de bulundu diyorlar
bence petrolü satarlar sonra işlenmişini bize kitlerlerHer ülkede özel şirketler çıkarıyor zaten. Sorun ne?
İnşallahAslında aşıyı ilk biz piyasaya sürersek. Koronanın verdiği tüm zararı terafi ederiz.
İşleyecek teknolojimiz varmış. Bu teknoloji varken neden satalım? Doğal gaz bulunursa daha kolay olur.Doatum petrol veya doğalgaz bulunsa bile sen onun ülkemize getirisi olacağına inanıyormusun?
Büyük ihtimalle para karşılığı özel şirketlere kiralayacak ya da satacaklar.
Burdan elde edilen gelir dolarda düşüş sağlar ancak bu 5 liraya gerilemez 50-60 kuruş etkiler.
Birde bu da uzun vadede olmaz.
Zaten müjdenin petrol ya da doğalgaz olduğunu düşünmüyorum.
Her ülke özel şirketlere çıkartıyor.Her ülkede özel şirketler çıkarıyor zaten. Sorun ne?
Gerçi ben senle neden tartışıyorumkiİşleyecek teknolojimiz varmış. Bu teknoloji varken neden satalım? Doğal gaz bulunursa daha kolay olur.
öncelikle senin gibi ülkeyi takip etmeyenler böyle saçma seyler yaziyor zaten işliyoruz neden satıp bida alalım, bu durumu borda yasiyor ülke.bence petrolü satarlar sonra işlenmişini bize kitlerler
Hayallerim şu şekildeHer ülkede özel şirketler çıkarıyor zaten. Sorun ne?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hemen diyen kim?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ses olmadığı için pek inanasım gelmiyor.
fındık üretimine ne diyeceksin dünyadaki fıdnıkların 4/3ü türkiyede fakat türkiye napıyor: satıyor çokella olarak geri alıyoröncelikle senin gibi ülkeyi takip etmeyenler böyle saçma seyler yaziyor zaten işliyoruz neden satıp bida alalım, bu durumu borda yasiyor ülke.
Bunu biliyorum zaten merak etme.fındık üretimine ne diyeceksin dünyadaki fıdnıkların 4/3ü türkiyede fakat türkiye napıyor: satıyor çokella olarak geri alıyor