kimse burada pisikoloji uzmanı vs değil ergenlikdeysen bu tip şeyler yaşaman normal bende şu sıralar çok depresif bir insanım arkadaş bağlarımı koparıyorum birsürü arkadaşım varsa 2-3 tane kaldı kala kala yalnızlığı tercih eder oldum evden hiç çıkmıyorum bu yüzden miyop oldum fiziksel aktivite hiç yapmıyorum kilolu değilim tersine acayip zayıfım yemek yiyesim gelmiyor vs pisikiatri yada moralini düzeltecek insanlarla takılmayı dene
arkadaşın da dediği gibi ergenlik sürecinde olabilirsin, 16 yaşındayım hem sizin hem de
@hana arkadaşımızın dediklerinizin bi benzerini yaşıyorum
forumda konu açılınca muhtemelen birçok kişiye ciddi gelmedi ama ben seni gerçekten anlıyorum
eve kapanmanın da etkisi var tabii ki. İnan her gece ben de çok kötü oluyorum ve yasaklardan dolayı psikoloğa da gidemiyorum tek yapabileceğin kendi dikkatini dağıtmak. Tabi demesi kolay, hareketli ya da sakinleştirici şarkılar dinle özellikle eğlenceli dizi felan izle oynayabiliyorsan oyun oyna
içinden gelmese bile bunlardan birkaçını yap, direkt etki etmiyor ama yapmaya başladıkça daha iyi oluyorsun
bilmiyorum arkadaş çevren nasıl, bu duruma düştüğüne göre yalnız kalmayı tercih ettin sanırım. Arkadaşlarınla konuşmaya çalış
arkadaşlarınla konuşmak zor gelebilir ama en etkilisi budur varsa içini dökebileceğin bir arkadaşınla konuş yoksa ailene danış
ergenlikten diye düşün kendini geçiştirmeye çalış inancını bilmiyorum ama ibadet de iyi gelecektir manevi olarak huzura kavuşturur, meditasyon da olabilir.
ben de benzer durumu yaşıyorum dedim bana sen kendini nasıl sakinleştiriyorsun diyorsan, ben sadece durumumu kabullendim alıştım artık bu içimi yiyen duyguyla devam ediyorum patlama anına kadar böyle devam