Neler Yeni

Akıl sağlığım kötü, yardım edin

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
Sağlığıma bir zarar gelecek diye korkuyorum. Mesela, şuan omzum ağrıyor. Düşünüyorum,ya tümör varsa? Bu ağrılar,harbici kötü bir tümör ün başlangıcı ise? Gece olunca etraf sakinleşince de daha çok takılıyor kafama. Öyle yani.
tümör deil :D sadece yorgunluktan olabilir trilyonca basit neden var neden tümör olsunki Takmaman gerek vurdum duymaz ol

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey
Selamünaleyküm. Dediğim gibi,akil sağlığım kötüye doğru gidiyor. Özellikle geceleri, çok daralıyorum. Sanki bana bişey olacakmış gibi, ölümden, sağlığımı kaybetmekten çok korkuyorum.en ufak şeyden, ölesiye korkuyorum. Bütün gün sürüyor. Geceleri çekilmez hale geliyor. Yardım edin. Psikolojimi nasıl yüksek tutabilirim? Daha önce bu durumu yaşamış veya yaşayan var mı? Nasıl kurtulurum? Yardım😔
Bi doktora görün.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Kankam adamın sıkıntısı dert değil. Dertler oyun oynayarak gider, çünkü unutma sürecinde kafana takmazsın. Fakat bir psikolojik sorunu oyun ile çözemezsin, oyun sadece başında geçirdiğin sürede seni rahatlatıri kalıcı bir çözüm sunmaz. Demek istediğim buydu galiba yanlış anlaşıldım
Psikolojik sorun neden olur dostum? bunun cevabını önce bir kendine vermelisin.
Psikolojik sorunlar durduk yere olmaz. Dertlerini çok kafana takarsın veya kaldırmayacağın bir problemin vardır.

Capgras

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Capgras
Selamünaleyküm. Dediğim gibi,akil sağlığım kötüye doğru gidiyor. Özellikle geceleri, çok daralıyorum. Sanki bana bişey olacakmış gibi, ölümden, sağlığımı kaybetmekten çok korkuyorum.en ufak şeyden, ölesiye korkuyorum. Bütün gün sürüyor. Geceleri çekilmez hale geliyor. Yardım edin. Psikolojimi nasıl yüksek tutabilirim? Daha önce bu durumu yaşamış veya yaşayan var mı? Nasıl kurtulurum? Yardım😔
Anti depresan ile halledilir anca başka bir yolu olduğunu düşünmüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesela bende obsesfilik var ilaç harici çözülmesi çok zor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Yunus Emre
İlgilendiği Kategoriler
sj
Anti depresan ile halledilir anca başka bir yolu olduğunu düşünmüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesela bende obsesfilik var ilaç harici çözülmesi çok zor.
Allah şifa versin. O dediğin hastalık ne ?

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
Psikolojik sorun neden olur dostum? bunun cevabını önce bir kendine vermelisin.
Psikolojik sorunlar durduk yere olmaz. Dertlerini çok kafana takarsın veya kaldırmayacağın bir problemin vardır.
Arkadaşınki biraz takıntı gibi galiba, yukarda yazdıklarını okursan kendisinde olan bir sağlık sorununun tümor olabileceğini vs. düşünüyormuş. Bu sorunların sebebinin dert olduğunu sanmıyorum.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,599
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
kimse burada pisikoloji uzmanı vs değil ergenlikdeysen bu tip şeyler yaşaman normal bende şu sıralar çok depresif bir insanım arkadaş bağlarımı koparıyorum birsürü arkadaşım varsa 2-3 tane kaldı kala kala yalnızlığı tercih eder oldum evden hiç çıkmıyorum bu yüzden miyop oldum fiziksel aktivite hiç yapmıyorum kilolu değilim tersine acayip zayıfım yemek yiyesim gelmiyor vs pisikiatri yada moralini düzeltecek insanlarla takılmayı dene
arkadaşın da dediği gibi ergenlik sürecinde olabilirsin, 16 yaşındayım hem sizin hem de @hana arkadaşımızın dediklerinizin bi benzerini yaşıyorum
forumda konu açılınca muhtemelen birçok kişiye ciddi gelmedi ama ben seni gerçekten anlıyorum

eve kapanmanın da etkisi var tabii ki. İnan her gece ben de çok kötü oluyorum ve yasaklardan dolayı psikoloğa da gidemiyorum tek yapabileceğin kendi dikkatini dağıtmak. Tabi demesi kolay, hareketli ya da sakinleştirici şarkılar dinle özellikle eğlenceli dizi felan izle oynayabiliyorsan oyun oyna
içinden gelmese bile bunlardan birkaçını yap, direkt etki etmiyor ama yapmaya başladıkça daha iyi oluyorsun

bilmiyorum arkadaş çevren nasıl, bu duruma düştüğüne göre yalnız kalmayı tercih ettin sanırım. Arkadaşlarınla konuşmaya çalış
arkadaşlarınla konuşmak zor gelebilir ama en etkilisi budur varsa içini dökebileceğin bir arkadaşınla konuş yoksa ailene danış

ergenlikten diye düşün kendini geçiştirmeye çalış inancını bilmiyorum ama ibadet de iyi gelecektir manevi olarak huzura kavuşturur, meditasyon da olabilir.

ben de benzer durumu yaşıyorum dedim bana sen kendini nasıl sakinleştiriyorsun diyorsan, ben sadece durumumu kabullendim alıştım artık bu içimi yiyen duyguyla devam ediyorum patlama anına kadar böyle devam

Cheerios

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Deniz
Aile hekimine sabah erkenden gidip kan tahlili ver b12, demir, d vitamini magnezyum değerlerine baktır.özellikle b12 vitamini bu konuda çok önemli. Bol yeşillik ve balık ye veya balık yağı kullanabilirsin. Hala kötü hissediyorsan psikolog oda iyi gelmezse pskiyatrdan yardım alabilirsin.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Arkadaşınki biraz takıntı gibi galiba, yukarda yazdıklarını okursan kendisinde olan bir sağlık sorununun tümor olabileceğini vs. düşünüyormuş. Bu sorunların sebebinin dert olduğunu sanmıyorum.
Ölümden ve başıma kötü bir durum geleceğinden korkuyor. Bunu sürekli düşünüyor ve kafasına takıyor.
Kendine aktivite bulursa oyun oynamak gibi bahsettiğim şeyleri pek düşünmez. Kafası oyunda olur mesela örnek vermek gerekirse. Korktuğu şeyleri eğer çok düşünmezse herhangi bir sorun olmaz.
Her türlü durumuna iyi gelen bir şey dostum. Eğer amacın haklı çıkmazsa, üzgünüm.

Top Bottom