Yunus Emre 16
80+
- Reaksiyon skoru
- 69
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynen bensin heBende senin gibiyim ama arada mutlu olduğum oluyor
Aynen bensin heBende senin gibiyim ama arada mutlu olduğum oluyor
tümör deilSağlığıma bir zarar gelecek diye korkuyorum. Mesela, şuan omzum ağrıyor. Düşünüyorum,ya tümör varsa? Bu ağrılar,harbici kötü bir tümör ün başlangıcı ise? Gece olunca etraf sakinleşince de daha çok takılıyor kafama. Öyle yani.
Oha artıkailem alışayım diye zifiri karanlık bodruma kapatmıştı beni sonra alıştım zaten.
Bi doktora görün.Selamünaleyküm. Dediğim gibi,akil sağlığım kötüye doğru gidiyor. Özellikle geceleri, çok daralıyorum. Sanki bana bişey olacakmış gibi, ölümden, sağlığımı kaybetmekten çok korkuyorum.en ufak şeyden, ölesiye korkuyorum. Bütün gün sürüyor. Geceleri çekilmez hale geliyor. Yardım edin. Psikolojimi nasıl yüksek tutabilirim? Daha önce bu durumu yaşamış veya yaşayan var mı? Nasıl kurtulurum? Yardım![]()
Psikolojik sorun neden olur dostum? bunun cevabını önce bir kendine vermelisin.Kankam adamın sıkıntısı dert değil. Dertler oyun oynayarak gider, çünkü unutma sürecinde kafana takmazsın. Fakat bir psikolojik sorunu oyun ile çözemezsin, oyun sadece başında geçirdiğin sürede seni rahatlatıri kalıcı bir çözüm sunmaz. Demek istediğim buydu galiba yanlış anlaşıldım
Anti depresan ile halledilir anca başka bir yolu olduğunu düşünmüyorum.Selamünaleyküm. Dediğim gibi,akil sağlığım kötüye doğru gidiyor. Özellikle geceleri, çok daralıyorum. Sanki bana bişey olacakmış gibi, ölümden, sağlığımı kaybetmekten çok korkuyorum.en ufak şeyden, ölesiye korkuyorum. Bütün gün sürüyor. Geceleri çekilmez hale geliyor. Yardım edin. Psikolojimi nasıl yüksek tutabilirim? Daha önce bu durumu yaşamış veya yaşayan var mı? Nasıl kurtulurum? Yardım![]()
Allah şifa versin. O dediğin hastalık ne ?Anti depresan ile halledilir anca başka bir yolu olduğunu düşünmüyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Mesela bende obsesfilik var ilaç harici çözülmesi çok zor.
Arkadaşınki biraz takıntı gibi galiba, yukarda yazdıklarını okursan kendisinde olan bir sağlık sorununun tümor olabileceğini vs. düşünüyormuş. Bu sorunların sebebinin dert olduğunu sanmıyorum.Psikolojik sorun neden olur dostum? bunun cevabını önce bir kendine vermelisin.
Psikolojik sorunlar durduk yere olmaz. Dertlerini çok kafana takarsın veya kaldırmayacağın bir problemin vardır.
Obsesif Kompulsif Bozukluk - Dr. Ferda Volkan (drferdavolkan.com)Allah şifa versin. O dediğin hastalık ne ?
arkadaşın da dediği gibi ergenlik sürecinde olabilirsin, 16 yaşındayım hem sizin hem de @hana arkadaşımızın dediklerinizin bi benzerini yaşıyorumkimse burada pisikoloji uzmanı vs değil ergenlikdeysen bu tip şeyler yaşaman normal bende şu sıralar çok depresif bir insanım arkadaş bağlarımı koparıyorum birsürü arkadaşım varsa 2-3 tane kaldı kala kala yalnızlığı tercih eder oldum evden hiç çıkmıyorum bu yüzden miyop oldum fiziksel aktivite hiç yapmıyorum kilolu değilim tersine acayip zayıfım yemek yiyesim gelmiyor vs pisikiatri yada moralini düzeltecek insanlarla takılmayı dene
Ölümden ve başıma kötü bir durum geleceğinden korkuyor. Bunu sürekli düşünüyor ve kafasına takıyor.Arkadaşınki biraz takıntı gibi galiba, yukarda yazdıklarını okursan kendisinde olan bir sağlık sorununun tümor olabileceğini vs. düşünüyormuş. Bu sorunların sebebinin dert olduğunu sanmıyorum.