Neler Yeni

Yardım Akilli Saat Öneri̇si̇ (ios)

CyperFly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Emre
Bütçe
3500
Beyler selam. Arkadaşım Samsung Watch 4 aldı baya beğendim ancak IOS ile uyumlu değilmiş açıkcası 6.000TL verip de SE almak istemiyorum. IOS ile uyumlu ve daha uygun fiyatlı bildiğiniz akıllı saatleri söylerseniz sevinirim. (Mi band söylemeyin Mi Band 4 kullanıyorum sıkıldım artık)

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,904
İsim
Oğuz Oğuz
Beyler selam. Arkadaşım Samsung Watch 4 aldı baya beğendim ancak IOS ile uyumlu değilmiş açıkcası 6.000TL verip de SE almak istemiyorum. IOS ile uyumlu ve daha uygun fiyatlı bildiğiniz akıllı saatleri söylerseniz sevinirim. (Mi band söylemeyin Mi Band 4 kullanıyorum sıkıldım artık)
Bende ip kullanıyorum dün samsung saat aldım ama hiç çalışmıyor :D. Yarı özelliklerini kullanırım derseniz huawei alabilirsiniz.

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,460
İsim
Çağatay
Huawei watch gt 3

CyperFly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,904
İsim
Oğuz Oğuz

CyperFly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Huawei watch gt 3
Kullanıcı deneyiminiz var mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

xiaomi alabilirsiniz;
Daha önce görmemiştim bi bakayım

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,904
İsim
Oğuz Oğuz
Yarı özellikleri derken
bir kullanıcını yorumu;

Hocam tasarim cok guzel, kalite iyi…

Ios icin yarim uyuma sahip diyebilirim… Asla apple watch gibi olamaz zaten ama ben de 1 gun sarji giden ve cirkin apple watch i asla gidip almam… Ne zaman ki apple yuvarlak tasarim, en az 3-4 gun sarji giden saat yapar o zaman zaten iphone u olan gidip baska saat aramasin.. Ama su anki haliyle bence apple kendi ayagina sikiyor…

Telefona ayni uygulamadan birden cok bildirim gelince atiyorum whatsapptan arka arkaya mesaj geldi yalnizca ilk bildirim saate dusuyor…

Saatin muzik oynatma fonksiyonunu ios ile kullanamiyorsunuz…

Saatten birini arayabilmek icin huawei uygulamasindan aranacak kisileri favorilere kaydetmeniz lazim…

Hava durumu-konum bilgisini saatin almasi icin veya saatteki kalp atimi uyku bilgisi gibi verileri telefona aktarmak icin huawei uygulamasini acmaniz lazim, otomatik senkronizasyon yok…

Cekim mesafesi 2-3 metre ile sinirli diyebilirim… Cok nadiren buga girdigi bagli gorundugu halde baglanamadigi da oldu, saate restart atmak gerekti..

Genel olarak yasadigim sorunlar bunlar…

Onun haricinde saat gayet sik ve guzel… Sadece keske saatin ekrani ile dis cercevesi arasinda bir bosluk var o olmasaymis diyorum… O da olmasaymis gorsel olarak nirvana olurmus bence…

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,460
İsim
Çağatay
Kullanıcı deneyiminiz var mı ?
Pro modelini kullanıyorum ve piyasadaki en iyi akıllı saatlerin başında geliyor. İos uyumu gayet iyi ve internette çok fazla ios incelemesi de var bütçeniz için gt 3 modeli en iyi seçenek.

CyperFly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Emre
bir kullanıcını yorumu;

Hocam tasarim cok guzel, kalite iyi…

Ios icin yarim uyuma sahip diyebilirim… Asla apple watch gibi olamaz zaten ama ben de 1 gun sarji giden ve cirkin apple watch i asla gidip almam… Ne zaman ki apple yuvarlak tasarim, en az 3-4 gun sarji giden saat yapar o zaman zaten iphone u olan gidip baska saat aramasin.. Ama su anki haliyle bence apple kendi ayagina sikiyor…

Telefona ayni uygulamadan birden cok bildirim gelince atiyorum whatsapptan arka arkaya mesaj geldi yalnizca ilk bildirim saate dusuyor…

Saatin muzik oynatma fonksiyonunu ios ile kullanamiyorsunuz…

Saatten birini arayabilmek icin huawei uygulamasindan aranacak kisileri favorilere kaydetmeniz lazim…

Hava durumu-konum bilgisini saatin almasi icin veya saatteki kalp atimi uyku bilgisi gibi verileri telefona aktarmak icin huawei uygulamasini acmaniz lazim, otomatik senkronizasyon yok…

Cekim mesafesi 2-3 metre ile sinirli diyebilirim… Cok nadiren buga girdigi bagli gorundugu halde baglanamadigi da oldu, saate restart atmak gerekti..

Genel olarak yasadigim sorunlar bunlar…

Onun haricinde saat gayet sik ve guzel… Sadece keske saatin ekrani ile dis cercevesi arasinda bir bosluk var o olmasaymis diyorum… O da olmasaymis gorsel olarak nirvana olurmus bence…
Bu tüm Huawei saatleri için mi geçerli acaba. Söylediği kullanıcı deneyimi baya kafa karıştırıcı

Pro modelini kullanıyorum ve piyasadaki en iyi akıllı saatlerin başında geliyor. İos uyumu gayet iyi ve internette çok fazla ios incelemesi de var bütçeniz için gt 3 modeli en iyi seçenek.
Biraz inceleme izlemem lazım sanırım :D

Hocam şu saatler hoş indirim bekleyebilirsiniz de daha iyisini istiyorsanız sizin bileceğiniz iş :)
Mutlaka güzel saattir ama dediğim gibi özelliklerin bir çoğu şuanda kullandığım Mi band da mevcut daha farklı özellikleri de olsun istiyorum artık

• Beğen
Reaksiyonlar: MTBC

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,904
İsim
Oğuz Oğuz
Bu tüm Huawei saatleri için mi geçerli acaba. Söylediği kullanıcı deneyimi baya kafa karıştırıcı

Biraz inceleme izlemem lazım sanırım :D

Mutlaka güzel saattir ama dediğim gibi özelliklerin bir çoğu şuanda kullandığım Mi band da mevcut daha farklı özellikleri de olsun istiyorum artık
Hocam ios'da çoğu saat böyle. Tam kullanım istiyorsanız apple almalısınız.

CyperFly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Emre
Hocam ios'da çoğu saat böyle. Tam kullanım istiyorsanız apple almalısınız.
Evet farkettim onu incelemelere baktım. Alırsam pişman olacağım gibi duruyor en iyisi SE almak gibi duruyor şu anda

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,904
İsim
Oğuz Oğuz
Evet farkettim onu incelemelere baktım. Alırsam pişman olacağım gibi duruyor en iyisi SE almak gibi duruyor şu anda
İkinci ele bakarsanız 6 falanda bulursunuz.

Top Bottom