Watch 7beyler akıllı saat almayı düsünüyorum ama en ufak bir bilgim yok telefon samsung s25 ona göre uyumlu bisi varmıdır acaba
Bütçen yüksek ise Galaxy Watch 8'e bakabilirsin değilse Watch 7 yeterli olacaktır şu anda 5 bin küsürlerde alınabiliyor.beyler akıllı saat almayı düsünüyorum ama en ufak bir bilgim yok telefon samsung s25 ona göre uyumlu bisi varmıdır acaba
Samsungda yeni çıkan şeyi almak mantıklı değil, fiyatları bir süre sonra ciddi indirime giriyor çünküBütçen yüksek ise Galaxy Watch 8'e bakabilirsin değilse Watch 7 yeterli olacaktır şu anda 5 bin küsürlerde alınabiliyor.
Ne yazmışım ? Bütçen Yüksek ise 8 al değilse 7'yi 5 küsürlerde bulabiliyorsun yazmışım.Samsungda yeni çıkan şeyi almak mantıklı değil, fiyatları bir süre sonra ciddi indirime giriyor çünkü![]()
Watch 7 al bütçe iyiyse 8 al ama bence şuan Samsungun yeni ürünlerini almak mantıklı değil bir süre sonra indirime giriyor çünkübeyler akıllı saat almayı düsünüyorum ama en ufak bir bilgim yok telefon samsung s25 ona göre uyumlu bisi varmıdır acaba