Akıllı tahtadaki e-kilit nasıl kırılır

Kaldırmamanızı öneririm. Devletin malını kendi işlerimiz için kullanamayız.
tahtalar zaten kasıyor bizim hep açıklar hiç kilitli görmedim millet şarkı açıyor eğleniyor yada bazen video açıyorlar izliyoruz öyle eğlenceli geçiyor aslında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayni gorunuste windows kur sonra bilgilerini girmelerini bekle :d
sonuçta yapamazsın demiyorlar :d

tahtalar zaten kasıyor bizim hep açıklar hiç kilitli görmedim millet şarkı açıyor eğleniyor yada bazen video açıyorlar izliyoruz öyle eğlenceli geçiyor aslında

sonuçta yapamazsın demiyorlar :d
sizinkiler nasıl tahta la bizim tahtada pardus var 2.faz tahtalardı sanırım

sizinkiler nasıl tahta la bizim tahtada pardus var 2.faz tahtalardı sanırım
vallaha bizim düz fatihin vestel marka windows 10 edu versiyonlu tahtalar illere göre değişiklik gösteriyor sanırım ilkokul zamanımda yoktu bizde ortaokulda ve lisede aynı tahtalar gördüm hep

vallaha bizim düz fatihin vestel marka windows 10 edu versiyonlu tahtalar illere göre değişiklik gösteriyor sanırım ilkokul zamanımda yoktu bizde ortaokulda ve lisede aynı tahtalar gördüm hep
bizim ortaokulda windows 8.1 vardı sonra 10 oldu fakat bizde zamanlayıcısı olan bir programdı başka bir masaüstüne geçip bir programla çözüyordum onu şuanki direk şifreli şifresi her yerde dolaşıyor

bizim ortaokulda windows 8.1 vardı sonra 10 oldu fakat bizde zamanlayıcısı olan bir programdı başka bir masaüstüne geçip bir programla çözüyordum onu şuanki direk şifreli şifresi her yerde dolaşıyor
vallaha hiç şifrelisine denk gelmedim

Hoca tahtayı kitlemeden gittiği zaman o programın dosyalarını sil biz zamanında öyle kırmıştık

Gizli dosyaları göster yaptım Hocaların kullandığı USB içine baktım bir klasör tek var GDosyalar var içi boş bişey yok

Banada dm den kolay bir kırma taktiği söylermisin rica etsem
kanka mehcna00.bat dsyasını okul tahtasından usb ye taşıman Iazım

bizde sadece kare kod var ama tahta açıldığında direk kilit sistemi çalışmıyor ordan fırsatla yeniden başlatıp sift tuşuna basarak Windows Recovery Environment giriyorum terminal ile dosya dizisine gidip siliyorum sorunsuzca kullanılıyor ama ethernet takılı olmadığı sürece ethernet takıldıktan sonra dosya kendini yeniden yüklüyor tahminimce merkezi yönetim sunucusu tarafından tekrardan kuruluyor internet olmadan en azından erişe bilmek çözüme bizi dahada yaklaştırcağını düşünüyorum farklı yöntemler denemeye devam edeceğim eğer çöze bilirsem burda paylaşırım bildiniz yöntem varsa onada hayır demem (geçiçi olarak dual boot yaparak linux ubuntu kurdum sizde öle yapa bilirsiniz bence buda yeterli ama kullanmakta zorlanan arkadşlar için windows aktif hale getirmeye çalışıyorum)

Hoca tahtayı kitlemeden gittiği zaman o programın dosyalarını sil biz zamanında öyle kırmıştık
şuan cdm veya terminal açmamızı bile engelliyor şuanda keşke yöntemler bu kadar kolay olsa :D

akıllı tahtadaki e-kilit uygulaması nda barkod çıkıyor normal telefondaki barkod okuyuycuyla okuttum 100 karakterli rastgele harfler çıktı aslında programın mantığını anlarsak kırılabilir bence
Bizimki görev yöneticisinden kazanabiliyor geçen yıl farkettim

Ben lisedeyken bir bat dosyası yazmıştım usbye usbyi taktığımda o güvenlik programının exelerini killiyordu o şekilde açılıyordu bulabilirsem atarım bat dosyasını

Lan soru 2 buçuk yıllık hiçmi tarihlere bakmıyonuz cevaplarken ve nerden buluyonuz bu eski soruları en yukarıda ne işi var bunun ya

Geri