- Reaksiyon skoru
- 140
ayni gorunuste windows kur sonra bilgilerini girmelerini bekle :d
tahtalar zaten kasıyor bizim hep açıklar hiç kilitli görmedim millet şarkı açıyor eğleniyor yada bazen video açıyorlar izliyoruz öyle eğlenceli geçiyor aslındaKaldırmamanızı öneririm. Devletin malını kendi işlerimiz için kullanamayız.
sonuçta yapamazsın demiyorlar :dayni gorunuste windows kur sonra bilgilerini girmelerini bekle :d
sizinkiler nasıl tahta la bizim tahtada pardus var 2.faz tahtalardı sanırımtahtalar zaten kasıyor bizim hep açıklar hiç kilitli görmedim millet şarkı açıyor eğleniyor yada bazen video açıyorlar izliyoruz öyle eğlenceli geçiyor aslında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sonuçta yapamazsın demiyorlar :d
vallaha bizim düz fatihin vestel marka windows 10 edu versiyonlu tahtalar illere göre değişiklik gösteriyor sanırım ilkokul zamanımda yoktu bizde ortaokulda ve lisede aynı tahtalar gördüm hepsizinkiler nasıl tahta la bizim tahtada pardus var 2.faz tahtalardı sanırım
bizim ortaokulda windows 8.1 vardı sonra 10 oldu fakat bizde zamanlayıcısı olan bir programdı başka bir masaüstüne geçip bir programla çözüyordum onu şuanki direk şifreli şifresi her yerde dolaşıyorvallaha bizim düz fatihin vestel marka windows 10 edu versiyonlu tahtalar illere göre değişiklik gösteriyor sanırım ilkokul zamanımda yoktu bizde ortaokulda ve lisede aynı tahtalar gördüm hep
vallaha hiç şifrelisine denk gelmedimbizim ortaokulda windows 8.1 vardı sonra 10 oldu fakat bizde zamanlayıcısı olan bir programdı başka bir masaüstüne geçip bir programla çözüyordum onu şuanki direk şifreli şifresi her yerde dolaşıyor
kanka mehcna00.bat dsyasını okul tahtasından usb ye taşıman IazımGizli dosyaları göster yaptım Hocaların kullandığı USB içine baktım bir klasör tek var GDosyalar var içi boş bişey yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Banada dm den kolay bir kırma taktiği söylermisin rica etsem
şuan cdm veya terminal açmamızı bile engelliyor şuanda keşke yöntemler bu kadar kolay olsaHoca tahtayı kitlemeden gittiği zaman o programın dosyalarını sil biz zamanında öyle kırmıştık
Bizimki görev yöneticisinden kazanabiliyor geçen yıl farkettimakıllı tahtadaki e-kilit uygulaması nda barkod çıkıyor normal telefondaki barkod okuyuycuyla okuttum 100 karakterli rastgele harfler çıktı aslında programın mantığını anlarsak kırılabilir bence
hala çözümü aranıyor demmekiLan soru 2 buçuk yıllık hiçmi tarihlere bakmıyonuz cevaplarken ve nerden buluyonuz bu eski soruları en yukarıda ne işi var bunun ya