Neler Yeni

Akım korumalı priz önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Arda Özçelik
Arkadaşlar 650w 80+ psu kullanmıyorum sık sık elektrik gidiyor orta seviye bi akım korumalı priz önerebilir misiniz

zulumaster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
zulu master
Psu kaliteliyse bişey olmaz. Elektirik kesintisi ile akım korumalı prizin alakası yok. Akım korumalı priz dediğiniz toprak bağlantısı düzgün yapılmamış evlerde voltaj dalgalanmalarına karşı koruma sağlar. İlle alıcam diyorsanda alacağın marka Schneider olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Arda Özçelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Psu kaliteliyse bişey olmaz. Elektirik kesintisi ile akım korumalı prizin alakası yok. Akım korumalı priz dediğiniz toprak bağlantısı düzgün yapılmamış evlerde voltaj dalgalanmalarına karşı koruma sağlar. İlle alıcam diyorsanda alacağın marka Schneider olsun.
kral elektrik kesintisi de bir nevi voltaj dalgalanması değil mi zaten ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam fiyat iyiymiş işimi görürse alayım bunu

invy

80+ Bronze

vallahi hocam ben kullanıyorum psum gamebooster diye almıştım yabancı marka diye önerdiler yağmurlu havalarda elektrik gitti bir şey olmadı topraklama moduda var prizde kasanın arkadaki düğmeyi kapattıgında topraklama modu açılıyor yeşil ışık var birtane teknosadan almıstım ben 199 tl ye

XsDerp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Özbay Bayrak
tuncmatik Markasının ürünlerine bakabilirsin. Kaliteli ve güvenilir markadır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Arda Özçelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
vallahi hocam ben kullanıyorum psum gamebooster diye almıştım yabancı marka diye önerdiler yağmurlu havalarda elektrik gitti bir şey olmadı topraklama moduda var prizde kasanın arkadaki düğmeyi kapattıgında topraklama modu açılıyor yeşil ışık var birtane teknosadan almıstım ben 199 TL ye
hocam alıyorum ozaman bunu ya

Metaxa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Aziz

Yaklaşık 2 senedir tüm evimde bundan kullanıyorum ve gayet memnunum.

zulumaster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
zulu master

değil.

Bu kral diye yazmaya başlayanların ekseriyetinin zır cahil olması da rastlantı değil.

efeleow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Mehmet Efe
vallahi hocam ben kullanıyorum psum gamebooster diye almıştım yabancı marka diye önerdiler yağmurlu havalarda elektrik gitti bir şey olmadı topraklama moduda var prizde kasanın arkadaki düğmeyi kapattıgında topraklama modu açılıyor yeşil ışık var birtane teknosadan almıstım ben 199 TL ye
Hocam gamebooster PSU hakkındaki görüşünüzü açıklar mısınız nasıldır sizce? Bende de var yakın zamanda değiştirmeyi düşünüyorum korktuğum için, düzensiz voltaj veya dalgalanma yapıyormuş galiba.

Top Bottom