Akım korumalı priz önerisi

Reaksiyon skoru
14
Arkadaşlar 650w 80+ psu kullanmıyorum sık sık elektrik gidiyor orta seviye bi akım korumalı priz önerebilir misiniz

Psu kaliteliyse bişey olmaz. Elektirik kesintisi ile akım korumalı prizin alakası yok. Akım korumalı priz dediğiniz toprak bağlantısı düzgün yapılmamış evlerde voltaj dalgalanmalarına karşı koruma sağlar. İlle alıcam diyorsanda alacağın marka Schneider olsun.

Psu kaliteliyse bişey olmaz. Elektirik kesintisi ile akım korumalı prizin alakası yok. Akım korumalı priz dediğiniz toprak bağlantısı düzgün yapılmamış evlerde voltaj dalgalanmalarına karşı koruma sağlar. İlle alıcam diyorsanda alacağın marka Schneider olsun.
kral elektrik kesintisi de bir nevi voltaj dalgalanması değil mi zaten ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam fiyat iyiymiş işimi görürse alayım bunu

vallahi hocam ben kullanıyorum psum gamebooster diye almıştım yabancı marka diye önerdiler yağmurlu havalarda elektrik gitti bir şey olmadı topraklama moduda var prizde kasanın arkadaki düğmeyi kapattıgında topraklama modu açılıyor yeşil ışık var birtane teknosadan almıstım ben 199 tl ye

tuncmatik Markasının ürünlerine bakabilirsin. Kaliteli ve güvenilir markadır.

vallahi hocam ben kullanıyorum psum gamebooster diye almıştım yabancı marka diye önerdiler yağmurlu havalarda elektrik gitti bir şey olmadı topraklama moduda var prizde kasanın arkadaki düğmeyi kapattıgında topraklama modu açılıyor yeşil ışık var birtane teknosadan almıstım ben 199 TL ye
hocam alıyorum ozaman bunu ya

Yaklaşık 2 senedir tüm evimde bundan kullanıyorum ve gayet memnunum.

değil.

Bu kral diye yazmaya başlayanların ekseriyetinin zır cahil olması da rastlantı değil.

vallahi hocam ben kullanıyorum psum gamebooster diye almıştım yabancı marka diye önerdiler yağmurlu havalarda elektrik gitti bir şey olmadı topraklama moduda var prizde kasanın arkadaki düğmeyi kapattıgında topraklama modu açılıyor yeşil ışık var birtane teknosadan almıstım ben 199 TL ye
Hocam gamebooster PSU hakkındaki görüşünüzü açıklar mısınız nasıldır sizce? Bende de var yakın zamanda değiştirmeyi düşünüyorum korktuğum için, düzensiz voltaj veya dalgalanma yapıyormuş galiba.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,167,095
Üyeler
185,379
Son üye
Nomo11825
Geri