Neler Yeni

🔥İndirim Akko 3068b plus ISO Almanya düzeni 1288 TL + kargo ve gümrük.

Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Dax Saz

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1

Hashus000

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Cihan Bozkır
Acaba tuşlar double shot mı? Bir de z ile y tuşunun yeri değiştirilebilir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Dax Saz
Acaba tuşlar double shot mı? Bir de z ile y tuşunun yeri değiştirilebilir mi?
Tuşlara çok takılmadım ben. Ama öyleler. Takılmama nedenim de hyperx Türkçe pudding keycaps ile değiştirecek olmam. Ha mix match yapabilirsin. Z Y tuşunun yerini değiştirmekten kastın ne anlamadım ama tuş başlıklarını istediğin gibi değiştirebilirsin. Anahtarları da.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,945
İsim
kilan embappe
Mor switch çok clicky clicky bir switch, haberiniz olsun...

Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Dax Saz

Hashus000

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Cihan Bozkır
Tuşlara çok takılmadım ben. Ama öyleler. Takılmama nedenim de hyperx Türkçe pudding keycaps ile değiştirecek olmam. Ha mix match yapabilirsin. Z Y tuşunun yerini değiştirmekten kastın ne anlamadım ama tuş başlıklarını istediğin gibi değiştirebilirsin. Anahtarları da.
Teşekkür ederim, cevabımı aldım. Ben yeni tuş satın almak yerine üstünde gelen tuşları kullanmak istiyorum. Almanca klavye qwertz ya, y ve z yerleri ters, onları değiştirebilir miyim diye merak etmiştim. Tüm sıraların tuşları aynı imiş dediğinize göre, bu güzel oldu.

onno92

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Onur
Teşekkür ederim, cevabımı aldım. Ben yeni tuş satın almak yerine üstünde gelen tuşları kullanmak istiyorum. Almanca klavye qwertz ya, y ve z yerleri ters, onları değiştirebilir miyim diye merak etmiştim. Tüm sıraların tuşları aynı imiş dediğinize göre, bu güzel oldu.
Cherry profil diyor özelliklerde, tuşlar için. Cherry profil ise her siranin yüksekliği farklidir.

Bu hyperx puding de yurtdışında pbt modelleri var, ama burdaki abs, abs set de takılmaz bu klavyeye.

Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Dax Saz
Cherry profil diyor özelliklerde, tuşlar için. Cherry profil ise her siranin yüksekliği farklidir.

Bu hyperx puding de yurtdışında pbt modelleri var, ama burdaki abs, abs set de takılmaz bu klavyeye.
Birçok üst düzey klavye ABS tuş kapakları kullanır. Kaliteli ABS tuş kapakları hiçbir sorun çıkarmaz. Sabah akşam aylardır kullanılıyor bendekiler. En ufak bir deformasyon, parlama, silinme vb yok. Ayrıca kolay kolay PBT Türkçe tuş kapağı bulamazsın. Bunun nedeni karakter işlemenin daha zor ve maliyetli olmasıdır. Firmalar görece küçük bir pazar için bu maliyete katlanmak istemez. Buna ek olarak RGB için de ABS tuş kapakları daha iyidir. PBT gibi çat çut ses çıkarmaz. Çünkü daha yumuşaktır. PBT PBT diye köpürtmelere çok da takılmayın. Kaliteli bir set ABS ile PBT arasındaki farkı anlamak zaten oldukça zordur. Yani kısaca PBT ABS'ten kalitelidir diye bir şey yok. İkisi yalnızca farklı malzemeler. Biri öbüründen daha iyi falan değil. İkisinin de kalitelisi var kalitesizi var. Öyle standart ofis işi klavyelerin ABS tuşları ile doğru düzgün bir tuş takımı aynı değil yani. Kaldı ki onlar bile parlama yapsa da senelerce kullanılıyor.

Son düzenleme:

Hashus000

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Cihan Bozkır

Teşekkürler, y ve z yeri değişmez ise biraz sorun oluyor alışmak.

onno92

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Onur
Birçok üst düzey klavye ABS tuş kapakları kullanır. Kaliteli ABS tuş kapakları hiçbir sorun çıkarmaz. Sabah akşam aylardır kullanılıyor bendekiler. En ufak bir deformasyon, parlama, silinme vb yok. Ayrıca kolay kolay PBT Türkçe tuş kapağı bulamazsın. Bunun nedeni karakter işlemenin daha zor ve maliyetli olmasıdır. Firmalar görece küçük bir pazar için bu maliyete katlanmak istemez. Buna ek olarak RGB için de ABS tuş kapakları daha iyidir. PBT gibi çat çut ses çıkarmaz. Çünkü daha yumuşaktır. PBT PBT diye köpürtmelere çok da takılmayın. Kaliteli bir set ABS ile PBT arasındaki farkı anlamak zaten oldukça zordur. Yani kısaca PBT ABS'ten kalitelidir diye bir şey yok. İkisi yalnızca farklı malzemeler. Biri öbüründen daha iyi falan değil. İkisinin de kalitelisi var kalitesizi var. Öyle standart ofis işi klavyelerin ABS tuşları ile doğru düzgün bir tuş takımı aynı değil yani. Kaldı ki onlar bile parlama yapsa da senelerce kullanılıyor.
8 senedir pbs takımları kullanıyorum, abs'e gecmeye niyetim yok, Türkçe set de aramadım hiç. Pbt'nin hissiyatı açık bir şekilde daha iyi benim için, seven polikarbonat da kullanir, pet de kullanır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Dax Saz
8 senedir pbs takımları kullanıyorum, abs'e gecmeye niyetim yok, Türkçe set de aramadım hiç. Pbt'nin hissiyatı açık bir şekilde daha iyi benim için, seven polikarbonat da kullanir, pet de kullanır.
Bence bir şans ver. Benimki de önceden PBT idi. Ancak bu tuş kapakları çok yumuşak ve güzel bir sesi var. Deli gibi valorant, fortnite oynayan oğlum bile henüz deforme edemedi.

ÇiktaMuz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Ömer
Valla 400 hadi bilemedin 500'e satsalar okay de 700'e de satılmaz be. 500'e bulsam alıcam ben de. %700 Kar payı :D
mantığın o kadar komik ki bro yüzde 150 enflasyon olmuş belki klavye alındığından beri. 3 sene önce 100 bine aldığın arabayı şuan 100 bine satarsın demekki bu mantıkla. bir şeyi ucuzdan alman da satma fiyatını etkilemez. ben sana 100 bin liralık ürünü aciliyetten 50 bine satsam sen onu 50 bine satmazsın o ürünün değeri ne ise ona satarsın. 150 ye klavye almış adam nobet tutmuş pcde 500e satsın istiyorsun 350tl fark 2023 nisanda ne alınır 350tlye 4 adana dürüm sen bekle uğraş stokla aylarca muhafaza et 4 dürüme sat iyiymiş. mantıklı düşünelim canım kardeşim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,008,334
Üyeler
159,763
Son üye
Burak215
Top Bottom