Öneri Akko Fun 60 Ultra TMR vs HE

Canxz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
193
Bütçemi 3000 olarak belirledim ve bu model görünüş olarak hoşuma gitti fakat iki seçeneği var tmr olan 5000 küsur fiyatı, He olan modeli alsam pek bir kayıp olurmu benim için? Ace68 Air modelinden daha iyi olduğunu düşünüyorum, hem kablosuz hem daha minimal duruyor.

TMR olana mekanik switch takılabiliyor onun dışı fark yok diye biliyorum

gecikme olarakta daha düşük model ve alu kasa ile geliyor.
kasaları aynı diye duydum inceleme yapan kanal kasa farkı olduğunu söylememişti sizce 2000 fark değer mi, sonradan switch değiştirmeye uğraşacağımı sanmıyorum alıp ömürlük kullanırım diye düşündüm

kasaları aynı diye duydum inceleme yapan kanal kasa farkı olduğunu söylememişti sizce 2000 fark değer mi, sonradan switch değiştirmeye uğraşacağımı sanmıyorum alıp ömürlük kullanırım diye düşündüm
yok yani fun60 pro ve max serisinde plastik kasa varken ultra ve ultra tmr serisinde alüminyum kasa mevcut. Aradaki 2000 farka değmez bence o 2000 farka bi tane daha manyetik klavye ya da biraz daha çıkarsan mchose l7 ultra gibi top tier mouse alabiliyorsun. Bence seçimini ace68 ile fun60 pro/max arasında yapmalısın maksimum ace68 air.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kasaları aynı o gecikme farkını hissedecek kişi yok
orası öyle hissedilebilecek bir fark değil fun60 ultra ile tmr arasındaki farkı sormuş pardon

yok yani fun60 pro ve max serisinde plastik kasa varken ultra ve ultra tmr serisinde alüminyum kasa mevcut. Aradaki 2000 farka değmez bence o 2000 farka bi tane daha manyetik klavye ya da biraz daha çıkarsan mchose l7 ultra gibi top tier mouse alabiliyorsun. Bence seçimini ace68 ile fun60 pro/max arasında yapmalısın maksimum ace68 air.

orası öyle hissedilebilecek bir fark değil fun60 ultra ile tmr arasındaki farkı sormuş pardon

ultra tmr ve ultra he modelleri arasında sadece switch farkı var digorsunuz, hangisini almamı önerirsiniz 3000 ve 5000 fiyatları he ve tmr olan model.. pro veya max 2000küsür olduğu için direkt ultra alabilirim o sorun olmuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,417
Üyeler
183,788
Son üye
hadespre
Geri