Neler Yeni

AKKO MONSGEEK FUN60 Max alınır mı ?

eutrias

80+
Reaksiyon skoru
8
Bütçe
2300

sizce alınır mı başka önerileriniz var mı ?
manyetik switch bulamadım switchler bozulursa ne yapacağım ?
Alınabilir manyetik arıyorsanız ama hissiyat konusunda çokta bir şey beklememeniz gerekiyor tatmin etmez o konuda bozulursada aynı switchle değişim yapmanız lazım başka bir switchle değişince uyumlu olmayabiliyor diye biliyorum.

hocam normal red switch klavye arasında çok fazla tepkime hızı farkı yoktur bence değil mi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kullandığım klavye alpor pro zaten ne alırsam alayım daha iyi olacak her türlü fakat switch değişimi olmadığından biraz tereddüt ediyorum

hocam normal red switch klavye arasında çok fazla tepkime hızı farkı yoktur bence değil mi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kullandığım klavye alpor pro zaten ne alırsam alayım daha iyi olacak her türlü fakat switch değişimi olmadığından biraz tereddüt ediyorum
Manyetik switchinki daha hızlı tepkime hızı vardır hocam istediğiniz gibi algılama mesafesini ayarlayabiliyorsunuz ondan daha iyi oluyor.

Manyetik switchinki daha hızlı tepkime hızı vardır hocam istediğiniz gibi algılama mesafesini ayarlayabiliyorsunuz ondan daha iyi oluyor.
hocam daha hızlı olduğunu biliyorum fakat aralarında anlaşılabilecek kadar fark yoktur diye düşünüyorum

sizce alınır mı başka önerileriniz var mı ?
manyetik switch bulamadım switchler bozulursa ne yapacağım ?
Akko kalitesi bu fiyata bu swich ler mucize bir fiyat

Geri