Neler Yeni

🔥İndirim 🔥🔥 AKKO MONSGEEK M1W V3-SP-VIA Iyzico ile 3600TL 🔥🔥

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Birkan Öztürk
Sonunda bi contour line ı alabildim bakalım.
1739464824117.png

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,498
İsim
yusuf ecer

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,183
İsim
Emre
Hayırlı olsun, gelince tıklatırsın :D
hocam bu caps tuşu fln aulaya göre bir tık fazla sallanıyor sizdeki de öylemi ?
qmk via fln sorunlu demişti bi arkadaş hangisini kurmam lazım şimdi ? Klavye çok güzel bu arada bayıldım :D
Işık şiddeti harbiden düşük gri keycapslerdeki yazılar okunmuyor diyebilirim.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,498
İsim
yusuf ecer
qmk via fln sorunlu demişti bi arkadaş hangisini kurmam lazım şimdi ? Klavye çok güzel bu arada bayıldım :D
Qmk firmware updatei şuan stabil değil, via kullanacaksınız sadece. Monsgeek sitesine gidin download kısmında m1v5 ansi json olcak downloada basın ekrana kodlar gelcek. Ctrl+s yapıp kaydedin. Sonra onu nete via yazın caniusevia diye bi site çıkacak oraya upload edip ayarları yapabilirsiniz. Caps tuşu sallanıyorsa switchi çıkarıp tekrar takın keycapsi düzelir ara sıra olabiliyo öyle hafif rattle.

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,183
İsim
Emre
Qmk firmware updatei şuan stabil değil, via kullanacaksınız sadece. Monsgeek sitesine gidin download kısmında m1v5 ansi json olcak downloada basın ekrana kodlar gelcek. Ctrl+s yapıp kaydedin. Sonra onu nete via yazın caniusevia diye bi site çıkacak oraya upload edip ayarları yapabilirsiniz. Caps tuşu sallanıyorsa switchi çıkarıp tekrar takın keycapsi düzelir ara sıra olabiliyo öyle hafif rattle.
zaten nasıl yaptılarsa çıkarttığım her tuş switche beraber geliyor :D Aulaya göre sökmek biraz daha güç gerektiriyor tuşları

Ekler

• IMG_20250213_205516.jpg
    IMG_20250213_205516.jpg
    1.5 MB · Hit: 29

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,027
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Işık şiddeti harbiden düşük gri keycapslerdeki yazılar okunmuyor diyebilirim.
umarım öyle bir şey yoktur en nefret ettiğim şey o tuşların sağa sola doğru yamulması

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,498
İsim
yusuf ecer

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,183
İsim
Emre
umarım öyle bir şey yoktur en nefret ettiğim şey o tuşların sağa sola doğru yamulması
basarken sorun değil hocam da geri takarken farkettim biraz daha fazla oynuyor aulaya göre
Mesaj otomatik birleştirildi:

kabloyu takmak lazım değil mi hocam ?

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,027
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
basarken sorun değil hocam da geri takarken farkettim biraz daha fazla oynuyor aulaya göre
aulamı satmadım satmıcam galiba dursun yedek olarak kafasındayım şuan dongleside yok ucuza gitceğine yedek takılsın

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,498
İsim
yusuf ecer

Aula flex cut pcb onda çok oynamaması normal bu hem flex cut pcb degil hem de kasa alu ya metalde esneme payı yok ondan elleşince daha çok öyle hissettirir

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,498
İsim
yusuf ecer

Evet

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,183
İsim
Emre
Top Bottom