Neler Yeni

Aklından Geçeni Söyle

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Gecelerce ağlamak istiyorum sonra hepsini arkada bırakıp ufak bir tebessümle balkonda oturup kahvemi içmek istiyorum ufka karşı.

Gamer_g

80+ Bronze
Şu an içinden ne geçiyorsa, kime ne söylemek istiyor da söyleyemiyorsan, nasıl bir ruh hali içindeysen burada haykırmak/saçmalamak serbest!

Yıllarca sürecek; bu forumun old üyeleri olduğumuzda bizlerden hatıra kalacak bir konu olması dileğiyle...
Bu forumu bırakıp technopat sosyal denemeyi kullanmayı düşünüyorum buranın araması bozuk eski konum vardı yaş ortalaması anketi onu bulamadım yeni açtım direk spam diye ban yedim herşeye uyarı veriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bb forum sıkıntılı forumdan kurtulcam technopat kullancam kurtulcam banlardan gideyim hemen hesap açayım

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Bu forumu bırakıp technopat sosyal denemeyi kullanmayı düşünüyorum buranın araması bozuk eski konum vardı yaş ortalaması anketi onu bulamadım yeni açtım direk spam diye ban yedim herşeye uyarı veriyor
Bunun yerine bu konunun linkini atarmisiniz diye konu açabilirsin veya geçmişe bakabilirsin technopat copp

Gamer_g

80+ Bronze
Bunun yerine bu konunun linkini atarmisiniz diye konu açabilirsin veya geçmişe bakabilirsin technopat copp
Nedenmiş binlerce mesajım var bulamam

1ay sonra uyarısız bansız technopat olurum herhalde daha sonra nasıl olduğu ile ilgili konu açarım
IMG_20201008_140809.jpg

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Nedenmiş binlerce mesajım var bulamam

1ay sonra uyarısız bansız technopat olurum herhalde daha sonra nasıl olduğu ile ilgili konu açarım
Alıntıyı görüntüle
Söylemlerinizden "Forum Kültürü"nün ne olduğunu bilmedğiniz aşikar.
Yaşınız da el vermiyor olabilir tabi, bunun için sizi yargılamıyorum.
Ancak bir foruma bağlı olma gibi bir şey söz konusu olamaz.
İstediğin zaman Technopat'a girersin, istediğin zaman SDN'ye, istediğin zaman DA'ya.
Birini bırakayım, diğerine başlayayım gibi bir şey yoktur "forum" kavramında.
Bilgi neredeyse, oraya başvurulur. Örneğin ben çoğu Türk forumunda son derece aktifim.
Hiçbirini de birbirinden ayırma çabası içine girmiyorum.

Gamer_g

80+ Bronze
Söylemlerinizden "Forum Kültürü"nün ne olduğunu bilmedğiniz aşikar.
Yaşınız da el vermiyor olabilir tabi, bunun için sizi yargılamıyorum.
Ancak bir foruma bağlı olma gibi bir şey söz konusu olamaz.
İstediğin zaman Technopat'a girersin, istediğin zaman SDN'ye, istediğin zaman DA'ya.
Birini bırakayım, diğerine başlayayım gibi bir şey yoktur "forum" kavramında.
Bilgi neredeyse, oraya başvurulur. Örneğin ben çoğu Türk forumunda son derece aktifim.
Hiçbirini de birbirinden ayırma çabası içine girmiyorum.
Her sefer küçük şeyden uyarı almaktan bıktım çünkü başka forum kullanmam heleki donanım haber en iğrenç nereden konu açılacagını bulamadım çok karışık

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Her sefer küçük şeyden uyarı almaktan bıktım çünkü başka forum kullanmam heleki donanım haber en iğrenç nereden konu açılacagını bulamadım çok karışık
Donanım Haber Türkiye'nin en köklü forumlarından biridir.
Oranın üyeleri şuan torun seviyor. :)

Ayrıca burada bile uyarı almayı başarıyorsan,
Technopat'ta seni yaşatmazlar haberin ola.

Gamer_g

80+ Bronze
Donanım Haber Türkiye'nin en köklü forumlarından biridir.
Oranın üyeleri şuan torun seviyor. :)

Ayrıca burada bile uyarı almayı başarıyorsan,
Technopat'ta seni yaşatmazlar haberin ola.
Görecez 1uyarı almam ve niyeymiş duyduğum kadarıyla yazım yanlışından uyarı veriyor iyiymiş bence düzgün yazın o zaman ne güzel kural tdkya uygun yazdırıyor

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Burda bile uyarı alıyorsan technopatda iki gün dayanmazsın ve donanımhaber ,donanımarşivi forum kadar aktif olduğum biryerdir çoğu kişi büyük abilerimiz.

Görecez 1uyarı almam ve niyeymiş duyduğum kadarıyla yazım yanlışından uyarı veriyor iyiymiş bence düzgün yazın o zaman ne güzel kural tdkya uygun yazdırıyor
1'i Bir diye yazmadın diye uyarı yersin söyleyi vereyim.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Sen bu Türkçe'yle 2 haftaya kalmaz ban yersin, hadi uğurlar olsun.

T.P.G.

80+ Titanium

Bb forum sıkıntılı forumdan kurtulcam technopat kullancam kurtulcam banlardan gideyim hemen hesap açayım
Hadi git burada uyarı yiyen Technopatta perma yer

PiskopatCivciv

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
587
İsim
Talha
işlemcim 100 tl

:(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR