Senin o dediğini ben 1660S'le yapıyorum kral.rtx 3090 oyun oynamak cok efso yahu. düsünmeden tak tak sisteme ekliyorum oyunlari
Cihan reisimiz onu da yapacak inşallah Ayasofya cami oldu ya o bile yeter.10 olsa da sıfır atıp doları 1TL yapsak.
Büyük Tertipe doğru adım adım ilerliyoruz elhamdülillah.
1660s te her oyunu rahatça kaldırıyorSenin o dediğini ben 1660S'le yapıyorum kral.
Gerçek kombi gerçek konfooralarko kombi...
Senin o dediğini ben 1660S'le yapıyorum kral.
oda dogru. yinede bi diyim dedimSanki 2080S varken eklemiyordun ayarımı bozma benim şimdi!
RX580'in R-X'ine "T" ekleyip açtın herhalde sen.Ama RTX açamıyorsun aslan parçası .
Reis yengenin bir tsne daha kız kardeşi varsa 20 yaşlarında evleneyim de bacanak olalım old deviceları verirsin banaoda dogru. yinede bi diyim dedim
Ben r9 m265x'e aynısını yapçam. Bi de ram indircem işe yarar (!)RX580'in R-X'ine "T" ekleyip açtın herhalde sen.
RX580'in R-X'ine "T" ekleyip açtın herhalde sen.
Yıl olmuş 2K20 hala ekran kartı satın alan var ben torrentten crackli 3090 indirdin yeniBen r9 m265x'e aynısını yapçam. Bi de ram indircem işe yarar (!)
Diyosun ve Razer seviyosun.Yaw yani bize RTX gerekmiyor ne lazım, zaten sevmem ışıqlı mışıqlı şeyleri.