Akrabaya araba satilir mi?

Reindi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,315
Ben corollayi satacaktim galeriye ama bizim kuzen arabayi bana ver dedi 50 binde fazla verim dedi temiz olduğunu bildiği için ama mesela bisi olsa yanıma gelir mi tedirginim akrabaya bisi alinip satılmaz biliyorum ama bir fikrinizi alayım dedim

Ben corollayi satacaktim galeriye ama bizim kuzen arabayi bana ver dedi 50 binde fazla verim dedi temiz olduğunu bildiği için ama mesela bisi olsa yanıma gelir mi tedirginim akrabaya bisi alinip satılmaz biliyorum ama bir fikrinizi alayım dedim
ben olsam bulasmazdim boyle bir ise

Ekspertize sokturma şartıyla sat, bir şey olursa laf edemez.

Yok ya asla bence bişey olsa sen bize bozuk mal sattın diye aile içi kavga çıkar ha yukarıda arkadaşlar eksper ile sat demiş belki bi ihtimal

satma hoca,arabaya bir şey olur hep seni arar. masraflara ortak etmeye çalışır,tadınız kaçmasın

Yok ya asla bence bişey olsa sen bize bozuk mal sattın diye aile içi kavga çıkar ha yukarıda arkadaşlar eksper ile sat demiş belki bi ihtimal
Eksper yapıp alsin kardeşim niye aram bozulsun ben benim e300 u de kuzene verdim daire aldim 2 tane eksper yaptırdı aldi arabayi nokta cizik bile cikmadi valla noterden sonra babami bile tanımam zaren araba corolla ariza vermez kolay kolay verirse de garanti var götürsün yaptırsın

Kuzenini iyi kötü tanırsın satarken de güzel bir eksper yaptır tamamdır.

satma hoca,arabaya bir şey olur hep seni arar. masraflara ortak etmeye çalışır,tadınız kaçmasın
5 yasinda arabaya ne olacak be kardeşim 1.5 senedir zaten bende en ufak seyini görmedim alsin kullansın valla eksper yaptırıp al dedim yoksa yoo dedim oda zaten yaptırıp alicam dedi belgenin ciktisini alirim örnek durur köşede bisey olursa atarim fotoyu bitti.gitti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kuzenini iyi kötü tanırsın satarken de güzel bir eksper yaptır tamamdır.
Zaten yaptırıp alacak yaptırmadan vermem dedim şimdi wpden hani arabaya baktığımı biliyor ondan yana sıkıntı yok ondan istiyor zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,156
Üyeler
188,377
Son üye
YooEmoli
Geri