Neler Yeni

Akşam 10 dan sonra spor yapmak verimi azaltır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Tahtelbahir
gece 3 4 gibi yatıyorum ancak akşam 10 dan sonra spora vaktim kalıyor 10 dan sonra yapılan spor verimi azaltırmı

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
870
İsim
Sercan GÖKALP
gece 3 4 gibi yatıyorum ancak akşam 10 dan sonra spora vaktim kalıyor 10 dan sonra yapılan spor verimi azaltırmı
Bir şeyi elinden geldiği kadar yapmak hiç yapmamaktan her zaman daha iyidir. Ama spor yaparken uyku da çok önemli mümkünse bir uyku düzeni oturtturursan senin için çok daha verimli olur ama şu an hayatının düzeni böyleyse ne zaman müsait olursan o zaman yap en azından hiç yapmamaktan iyidir diye düşünüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
ismail derin
kayır azaltmaz abim den biliyorum kaç defa maraton koştu hatta geçen sene 66k lık yarışta bile koştu ve bitirdi hiçbir sıkıntısı olmaz sadice yemene dikkat etmelisin ve spor yaptıktan sonra sadice biraz uyuman zor olabilir tabi oda birkaç saat o da sana kalmış tabi

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Atakan AKTAŞ
Dostum o saatler tam vücudun yapım aşamasına geçtiği saatler gündüz saatlerinde spor yapdan 11 gibi uyusan yaptığın sporun etkisi daha fazla olur çünkü senin kaslarında yol açtığın yıkım gece hilertrofi ile yerine protein ile koyulur.
Hasılı gündüz vaktin yoksa hiç yapmaktan iyidir öyle inanılmaz bir etkisi olmaz ama yapabildiğim kadar gündüz saatlerinde yap.
Not: En verimli uyku saatleri 23-04 arasıdır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Tahtelbahir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum o saatler tam vücudun yapım aşamasına geçtiği saatler gündüz saatlerinde spor yapdan 11 gibi uyusan yaptığın sporun etkisi daha fazla olur çünkü senin kaslarında yol açtığın yıkım gece hilertrofi ile yerine protein ile koyulur.
Hasılı gündüz vaktin yoksa hiç yapmaktan iyidir öyle inanılmaz bir etkisi olmaz ama yapabildiğim kadar gündüz saatlerinde yap.
Not: En verimli uyku saatleri 23-04 arasıdır.
birde bench pres kol açma gibi hareketlerde göğüsümden fazla arka kol kasımı daha çok hisediyorum normal mi veya tam hisedecek gibi oluyorum kolumun gücü kalmıyor bırakıyorum

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Tahtelbahir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir şeyi elinden geldiği kadar yapmak hiç yapmamaktan her zaman daha iyidir. Ama spor yaparken uyku da çok önemli mümkünse bir uyku düzeni oturtturursan senin için çok daha verimli olur ama şu an hayatının düzeni böyleyse ne zaman müsait olursan o zaman yap en azından hiç yapmamaktan iyidir diye düşünüyorum
12-07 uyku düzenine geçicem yakında iyi midir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,038
Üyeler
166,867
Son üye
Barış Erdem
Top Bottom