Aksiyon kamerası arıyorum

Kurtbeyss

80+
Reaksiyon skoru
151
(tam konusunu bulamadım o yüzden kamera webcam konusunda açtım konuyu.)

Öncelikle merhaba, aksiyon kamerası işinden hiç anlayan birisi değilim fakat bir anda merak saldım bu işe.
Kullanım amacı ailemle gittiğimiz tatillerde, gündelik zamanda çekilmiş anı videoları kalması için olacak. (bütçeme göre suya dayanıklı olma ihtimali varsa çok iyi olur)
1 2 videoya baktım uygun fiyatlı olanlardan fakat onlarda da çok donma-kasma problemleri oluyor çok içime sinmedi.

2. el, 0 hiç fark etmez benim için yaklaşık bu işe 5-6 k para verebilirim, konu hakkında yorumunuz olursa yazabilirseniz çok memnun olurum. ÖRN: "aksiyon kamerası yerine .... düşünebilirsin" vs...

Abimin dışarıda yerde bulduğu bir taşınabilir diskte GoPro ile çekilen ekipçe denize atlama videoları vardı. Kaliteye şaşırıp 1-2 tanesini izledikten sonra hepsini sildim. Adam herhalde ya düşürmüş ya da çöpe atmış. 2K çekmiş görüntüleri. Ortalama 7-8 yıl önceki görüntüler hem 60fps hem 2k falandı. Aşırı kaliteliydi. GoPro düşünebilirsin ama hangisi bilmiyorum. Bilen birisi belki öneride bulunabilir hangi GoPro modeli olduğuna dair.

(tam konusunu bulamadım o yüzden kamera webcam konusunda açtım konuyu.)

Öncelikle merhaba, aksiyon kamerası işinden hiç anlayan birisi değilim fakat bir anda merak saldım bu işe.
Kullanım amacı ailemle gittiğimiz tatillerde, gündelik zamanda çekilmiş anı videoları kalması için olacak. (bütçeme göre suya dayanıklı olma ihtimali varsa çok iyi olur)
1 2 videoya baktım uygun fiyatlı olanlardan fakat onlarda da çok donma-kasma problemleri oluyor çok içime sinmedi.

2. el, 0 hiç fark etmez benim için yaklaşık bu işe 5-6 k para verebilirim, konu hakkında yorumunuz olursa yazabilirseniz çok memnun olurum. ÖRN: "aksiyon kamerası yerine .... düşünebilirsin" vs...
Konuyu hortlatıyorum osmo action5pro almayı düşünüyorum siz ne aldınız veya bir şey aldınız mı?

Neden hocam bende almak istiyorum da işte çok kararsızım gereksi masraf mı diye
ya o kadar sosyal bir insan değilim. boşa para harcamak olarak düşündüm. yani kayda anı olarak alabilecek şeyler çıkamaz diye düşnüp almadım

ya o kadar sosyal bir insan değilim. boşa para harcamak olarak düşündüm. yani kayda anı olarak alabilecek şeyler çıkamaz diye düşnüp almadım
anladım hayırlısı olsun diyelim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,108
Üyeler
183,064
Son üye
bugra34
Geri