Neler Yeni

AL SAT nasıl yapabilirim ?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Merak ettim, karlarınızı da mı biriktiriyorsunuz yoksa kendinize bir bütçe belirleyip sürekli o bütçe ile aynı fiyatlarda kar mı yapıyorsunuz ? Misal 5k bütçe ile düzenli olarak 500 TL kar gibi.
Benzeri ayn katlanıyor bir nevi

Karmarija

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Çağan
İtopya ile ilgili değil YouTube kanallarına üyeyim bildirim geliyor bakıyorum zaten çalıştığım için vaktimde yok hafta içi bilmeden konuşma bence
Sen al sat ile fırsatçılığı karıştırıyorsun bence. Seninki galerici misali sıfır alıp aynı şekil satıyorsun.
Al sat: parça parça toplar sistem satarsın, toplu sistem alır parçalar satarsın

Senden çok piyasadayım merak etme sen

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Sen al sat ile fırsatçılığı karıştırıyorsun bence. Seninki galerici misali sıfır alıp aynı şekil satıyorsun.
Al sat: parça parça toplar sistem satarsın, toplu sistem alır parçalar satarsın

Senden çok piyasadayım merak etme sen
Peki

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
Al sat yapmaya başlamak istiyorum hangi ürünler daha çok satılır? Al sat hakkında tavsiye verebilir misiniz?
ben bilgisayar toplayarak al sat yapıyordum 2.elde ama işin riski de var ona göre düşün

Syqex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Ömer Faruk
Mesela GT420 satılır mı ?

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
2.El ekran kartı al sat yapılır mı ?
ölücülük yapmak lazım ekran kartı için eskiden çok rahat alıp satıyordum bende fiyatlardan saldım al satı bu piyasada zarar etme şansında var hep kar edemiyorsun ben letgo üstünden 2019 dan 2021 yazına kadar kasa al sat yaptım evde 3 tane kendime pc dizdim öyle düşün sadece şuan kullandığım kasaya ekran kartı aldım ilk aldığım kart patladı mesela zarar ettirdi bana
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesela GT420 satılır mı ?
ben en düşük hd 7850 sattım şimdiye kadar onun dışında 1050 ti gtx 960 gtx 1060 rx470 480 falan döndürdüm

cevikyusuf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
Çevik
ben yazın rx 5500 xt al satı yapıyordum bazen komple kasa alıyordum ekran kartını ayrı kasayı ayrı satıyordum bazen de kasasını ddagıtan adamdan kartını anakartını psu sunu alıyordum
Mesaj otomatik birleştirildi:

üsteki arkadasın dedigi gibi ölücü olacaksın biraz ben satarken piyasası 4000-3800 bandındaydı ben 3200 e 3000 e asus dual alıp 3-4 günde 3600-3750 arasında satıyordum

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bunun senin sorman yanlış o para boşluğunu ancak sen bulmalısın ilk önce letgo veya sahibinden vs ürün bakmaya çalış zamanla yeni çıkan fırsatlara bakarsin bu arada forumdaki 13 yasindaki çocuklardan kufur yememeye çalış bunu yaptığın için

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Al sat yapacaklara diğer bir önerim ise letgo dan yapın orada satış sonrası değerlendirme var birbirinizi oyluyorsunuz daha çok oylanmış iyi kullanıcılar daha güven kazanıyor örnek kendi profilimi vericem bakabilirsiniz ne kadar fazla olursa o kadar güven artar bu örnek satışım misal buradan profilime bakın anlarsınız zaten sahibinden üzerinden de aynı ürünü satışa koyuyorum nereden hızlı giderse artık şans :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,321
Üyeler
164,475
Son üye
aloneadam
Top Bottom