Kendime ek gelir sağlamak için al-sat yapmayı düşünüyorum da bu mantıklı mı? Sistemin elde kalması gibi bir durum olur mu? Yeterli derecede gelir sağlıyor mu? @Kürşat Kütükçü
Knka ek gelir olarak az çok geliyor ama beklentin yüksek olmasın bence ben az kâr koyup satıyorum 1500 filan ay bir sistem çıksa veya 2 hesap et işte bu ay gelir mı misal emin değilim zira çıktı birazKendime ek gelir sağlamak için al-sat yapmayı düşünüyorum da bu mantıklı mı? Sistemin elde kalması gibi bir durum olur mu? Yeterli derecede gelir sağlıyor mu? @Kürşat Kütükçü
Nasıl al sat yapcağına bağlı.Sistem mi parça mı(Ytd)Kendime ek gelir sağlamak için al-sat yapmayı düşünüyorum da bu mantıklı mı? Sistemin elde kalması gibi bir durum olur mu? Yeterli derecede gelir sağlıyor mu? @Kürşat Kütükçü
o zaman kanka al sat için iyi sistemlere bak.Sistem
güzel sistem alırsın ve güzel kar edebilirsin ama çok küfür yiyon ben bırakdım o yüzdenKendime ek gelir sağlamak için al-sat yapmayı düşünüyorum da bu mantıklı mı? Sistemin elde kalması gibi bir durum olur mu? Yeterli derecede gelir sağlıyor mu? @Kürşat Kütükçü
İnsanlar al-satçıları sevmiyogüzel sistem alırsın ve güzel kar edebilirsin ama çok küfür yiyon ben bırakdım o yüzden