FORUMUBIRAKTIMHOSCAKALIN
80+ Bronze
İşlemcin neydi merak ettim
Yok hocam durun googleden karton fotosu bulup atayımanladım kanka hepsimi yoksa bşr kısmımı oldu bir kısmı olduysa sorun olmaz
Ryzen 5 5600İşlemcin neydi merak ettim
O işlemciyle karttan performans alamazsın zaten en az 5700x3d şartYok hocam durun googleden karton fotosu bulup atayım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ryzen 5 5600
Diyelim bu ekran kartını kutusunun yan tarafı ya o kadar ya da biraz daha azanladım kanka hepsimi yoksa bşr kısmımı oldu bir kısmı olduysa sorun olmaz
Hocam form açtım herkes al dedi al dedi yoksa almayacaktim sizce iade alırlar mı bakın fotoğraf yükledim onun kadar ya da daha azO işlemciyle karttan performans alamazsın zaten en az 5700x3d şart
Dalga mı geçiyon bu ekran kartının kutusu değil 2 liralık karton zaten bunu mu sorun edip konu açtın hahahasjdasdaDiyelim bu ekran kartını kutusunun yan tarafı ya o kadar ya da biraz daha az
Hocam form açtım herkes al dedi al dedi yoksa almayacaktim sizce iade alırlar mı bakın fotoğraf yükledim onun kadar ya da daha az
Diyelim bu ekran kartını kutusunun yan tarafı ya o kadar ya da biraz daha az
Hocam form açtım herkes al dedi al dedi yoksa almayacaktim sizce iade alırlar mı bakın fotoğraf yükledim onun kadar ya da daha az
Hocam mesela dedim onu örnek aldın dedim iyimisiniz onu Erkan kartının kutusu olarak düşünün diyorumDalga mı geçiyon bu ekran kartının kutusu değil 2 liralık karton zaten bunu mu sorun edip konu açtın hahahasjdasda
Hocam dediğimi anlamdıniz diyorum ki onu ekran kartının kutusu olarak düşünün ve o kadar bir şey yırtıldı ben gidip sana ekran kartı kutusunun fotosunu nerden getireyimhocam umarım bilmediğinden açmışsındır konuyu.
Yolladim zaten de arkadaşlar anlamıyor neyse uğraşamamAğa dün akşam konuş tuk zaten rahat ol yolla iadeye![]()
Üste yazmışım ki "diyelim ki bu ekran kartının kutusu" işte okumadan boş yapıyorlarHeeee şimdi anladım okadarsa sorun etmezler bence
Hocam yazmışsın da fotoğraf altta kalınca ona odaklandık haklısın . Bu tür durumlarda konuyla alakalı olan durumun gerçek fotoğrafı olursa daha iyi yorum yapabiliriz.Üste yazmışım ki "diyelim ki bu ekran kartının kutusu" işte okumadan boş yapıyorlar