Neler Yeni

Aldığım ekran kartını iade etmem istiyorum

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
946
İsim
Sercan SAYİT
İade almazlarsa 5K vereyim. :kekw:

Höstad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Eren n
İntel b 580
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam youtubede her şey yok rust test videosunda 80 fps alan kart 15 fps alıyor benim 5 yılım kart 15 fps alıyor tane
rustta ekran kartı değil işlemci önemli bende 3070 varken 330 fps alıyordum rustta

Crash1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Sefa
rustta ekran kartı değil işlemci önemli bende 3070 varken 330 fps alıyordum rustta
Tmm da bak reis diyorum ki rx 6500 xt ile bile 100 fps alıyordum ne kadar işlemci oyunu olsa da rx 6500 de ram sınırında dayanıyordu ama intelde yarısını fln kullanıyor yani sistem rahatlaması lazım ve az da olsa fps artması lazım tam tersi fps düşünüyor

İade almazlarsa 5K vereyim. :kekw:
Hocam bu inceleme sizce kaç gün sürer

Höstad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Eren n
Tmm da bak reis diyorum ki rx 6500 xt ile bile 100 fps alıyordum ne kadar işlemci oyunu olsa da rx 6500 de ram sınırında dayanıyordu ama intelde yarısını fln kullanıyor yani sistem rahatlaması lazım ve az da olsa fps artması lazım tam tersi fps düşünüyor

Hocam bu inceleme sizce kaç gün sürer
rustta intel optimizasyonu olmayabilir hocam o zaman rustla alakalı olabilir sorun

Viper35

80+ Bronze
Kartda bir sorun olacağını düşünmüyorum driverlarını falan kurduktan sonra furmark testi yaptıysan anlaşılır. Eğer kartın sorunlu olduğunu düşünüyorsan bozuk kart diye gönderseydin keşke. Kutusu deforme olan ürünü iade almazlarsa şaşırmam, bazen bana da kutusu deforme olmuş ürünler geliyor içime sinmezse açmadan iade ediyorum. Satıcı o ürünü satarken zorlanacak benim gibi kutusu yırtık geldi diye iade edilirse satıcı ekstra kargo parası ödeyecek vs.

Crash1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Sefa
Kartda bir sorun olacağını düşünmüyorum driverlarını falan kurduktan sonra furmark testi yaptıysan anlaşılır. Eğer kartın sorunlu olduğunu düşünüyorsan bozuk kart diye gönderseydin keşke. Kutusu deforme olan ürünü iade almazlarsa şaşırmam, bazen bana da kutusu deforme olmuş ürünler geliyor içime sinmezse açmadan iade ediyorum. Satıcı o ürünü satarken zorlanacak benim gibi kutusu yırtık geldi diye iade edilirse satıcı ekstra kargo parası ödeyecek vs.
Ama yani hocam yani banti nazikçe çektim olmadı biraz güç uyguladım ve öyle oldu bant çok güçlüydü çıkmıyordu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,076,477
Üyeler
171,041
Son üye
furkanhzr
Top Bottom