Yarın ellerine ulaşacak büyük ihtimalle. Her halde yarın inceleyip karar verirlerReis son durum da neboldu
İade almazlarsa 5K vereyim.![]()
rustta ekran kartı değil işlemci önemli bende 3070 varken 330 fps alıyordum rusttaİntel b 580
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam youtubede her şey yok rust test videosunda 80 fps alan kart 15 fps alıyor benim 5 yılım kart 15 fps alıyor tane
Dalga geçiyorsundur umarımİade almazlarsa 5K vereyim.![]()
Tmm da bak reis diyorum ki rx 6500 xt ile bile 100 fps alıyordum ne kadar işlemci oyunu olsa da rx 6500 de ram sınırında dayanıyordu ama intelde yarısını fln kullanıyor yani sistem rahatlaması lazım ve az da olsa fps artması lazım tam tersi fps düşünüyorrustta ekran kartı değil işlemci önemli bende 3070 varken 330 fps alıyordum rustta
Hocam bu inceleme sizce kaç gün sürerİade almazlarsa 5K vereyim.![]()
rustta intel optimizasyonu olmayabilir hocam o zaman rustla alakalı olabilir sorunTmm da bak reis diyorum ki rx 6500 xt ile bile 100 fps alıyordum ne kadar işlemci oyunu olsa da rx 6500 de ram sınırında dayanıyordu ama intelde yarısını fln kullanıyor yani sistem rahatlaması lazım ve az da olsa fps artması lazım tam tersi fps düşünüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bu inceleme sizce kaç gün sürer
Ola bilir hocam bilmiyorum vallah ne desem yalan olurrustta intel optimizasyonu olmayabilir hocam o zaman rustla alakalı olabilir sorun
Ama yani hocam yani banti nazikçe çektim olmadı biraz güç uyguladım ve öyle oldu bant çok güçlüydü çıkmıyorduKartda bir sorun olacağını düşünmüyorum driverlarını falan kurduktan sonra furmark testi yaptıysan anlaşılır. Eğer kartın sorunlu olduğunu düşünüyorsan bozuk kart diye gönderseydin keşke. Kutusu deforme olan ürünü iade almazlarsa şaşırmam, bazen bana da kutusu deforme olmuş ürünler geliyor içime sinmezse açmadan iade ediyorum. Satıcı o ürünü satarken zorlanacak benim gibi kutusu yırtık geldi diye iade edilirse satıcı ekstra kargo parası ödeyecek vs.
Hocam bu ne biçim satıcı ya her yerde 1 yıldız vermişler ve halen inceleniyor . Neyini inceliyorlarsa anlamış değilim büyük ihtimalle bilerek son güne bırakacaklar.Reis son durum da neboldu