Neler Yeni

ALDIĞIM KLAVYE VE MOUSE İYİ Mİ?

Critaes

80+ Bronze
Selamlar arkadaşlar,
Dün akşam Ajazz AK820 Pro Klavye ve Razer DeathAdder V2 X Hyperspeed Mouse aldım. Sizce iyi mi bu ürünler, kronik sorunu vb. yoktur umarım. Almadan önce konu acmak gerekirdi ama araştırma yapmadan aldım ne yazık ki. Özellikle klavye hakkında bilgisi olanlar varsa aydınlatırsa sevinirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
809
İsim
Hüseyin
Aula F75 modelini ve TR de satılıyor mu bilmiyorum. Ajazz görüntüsü güzel geldi aynı gün teslimat vardı aldım. Aralarında çok mu fark var kalite olarak?
Fiyat farkı ortada ve iki klavye de birbirine çok yakın. Klavyede ekran olması bana göre artı değil.

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Ali Mert Okuducu
Yanlis bilmiyorsam mouse pilli. Bu paralara pilli mouseye para vermek ne kadar mantıklı bilmiyorum. Onun yerine 2.el aj159 pro ya da apex bakmak daha mantıklı bence

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Mouseyi bilmiyorum ama klavyeyi iade et parana yazık. Aula F75 Temu'da 900₺ (vergiler dahil). Aula F75 AK820 pro dengi hatta bazıları daha iyi olduğunu söylüyor. Bence klavyeyi iade et Aula F75 al ama çok bekleme indirim bitebilir. Daha ucuza daha iyi bir klavye almış olursun. Şimdiden hayırlı olsun

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,144
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Selamlar arkadaşlar,
Dün akşam Ajazz AK820 Pro Klavye ve Razer DeathAdder V2 X Hyperspeed Mouse aldım. Sizce iyi mi bu ürünler, kronik sorunu vb. yoktur umarım. Almadan önce konu acmak gerekirdi ama araştırma yapmadan aldım ne yazık ki. Özellikle klavye hakkında bilgisi olanlar varsa aydınlatırsa sevinirim.

İyi yapmışsınız hocam aynı klavyeye sahibim Aula F75 de alınabilir ancak çoğu kişiye sorunlu mal gitmiş eğer tercihinizi değiştirecekseniz buna da dikkat edin
Aula F75 modelini ve TR de satılıyor mu bilmiyorum. Ajazz görüntüsü güzel geldi aynı gün teslimat vardı aldım. Aralarında çok mu fark var kalite olarak?
Kalite olarak denk tek fark fiyatı

Gurkanpiro

80+ Gold
klavyen guzel ama aula varken alınmaz ıade etmezsende yedek olarak cek bıtane ıkı tane omurluk klavye olur

Critaes

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
klavyen guzel ama aula varken alınmaz ıade etmezsende yedek olarak cek bıtane ıkı tane omurluk klavye olur
İyi yapmışsınız hocam aynı klavyeye sahibim Aula F75 de alınabilir ancak çoğu kişiye sorunlu mal gitmiş eğer tercihinizi değiştirecekseniz buna da dikkat edin

Kalite olarak denk tek fark fiyatı
Kalitesi aynıysa tek fark fiyat farkıysa sorun yok. Ajazz da ekstra olarak bir display ekranı var o ilgimi çekti. Onun dışında ciddi farkları var mı yoksa aradaki fiyat farkına değmez diye mi aula övülüyor. Ekstra olarak mouse hakkında bilginiz var mı?

Gurkanpiro

80+ Gold
Kalitesi aynıysa tek fark fiyat farkıysa sorun yok. Ajazz da ekstra olarak bir display ekranı var o ilgimi çekti. Onun dışında ciddi farkları var mı yoksa aradaki fiyat farkına değmez diye mi aula övülüyor. Ekstra olarak mouse hakkında bilginiz var mı?
mouse gereksız pahalı fıyatını haketmıyor

Critaes

80+ Bronze
Yanlis bilmiyorsam mouse pilli. Bu paralara pilli mouseye para vermek ne kadar mantıklı bilmiyorum. Onun yerine 2.el aj159 pro ya da apex bakmak daha mantıklı bence
Pilli olması daha iyi değil mi? Sık sık pil değiştirmek maliyeti arttırabilir ama şarj edilebilir piller de var. En azından bataryanın ömrü ve şarj edilebilir pilin ömrü bitince pili değiştirmek kat kat daha kolay.

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Ali Mert Okuducu
Pilli olması daha iyi değil mi? Sık sık pil değiştirmek maliyeti arttırabilir ama şarj edilebilir piller de var. En azından bataryanın ömrü ve şarj edilebilir pilin ömrü bitince pili değiştirmek kat kat daha kolay.
Sürekli pille uğraşmak bana göre değil. Ayrıca mouse pilli olduğu için ağırlığı artıyor. Fps oyunları oynayan benim işime gelmiyor. Sizin için sıkıntı yoksa alabilirsiniz tabi

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,144
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Fiyat farkından aula övülüyor sadece kaliteleri aynı bende o klavyeyi kullanıyorum gayet memnunum aulayı yedeğe aldım aulalarda genel olarak sorunda çıkıyor bu yüzden ajazzdan şaşmayın mouse hakkında yorumum yok

Top Bottom